След класацията на флагманите AnTuTu публикува своя топ 10 на

...
След класацията на флагманите AnTuTu публикува своя топ 10 на
Коментари Харесай

Redmi Note 12 Turbo е най-мощният смартфон от средно ниво според новия рейтинг на AnTuTu

След класацията на флагманите AnTuTu разгласява своя топ 10 на най-производителните смарт телефони от междинен клас. За втори следващ месец Redmi Note 12 Turbo оглавява листата, само че и при втория си опит не съумя да доближи до границата от 1 милион точки.

По време на презентация в края на месец март компанията съобщи, че чипът Snapdragon 7+ Gen 2 ще разреши на Redmi Note 12 Turbo да получи над 1 милион точки в AnTuTu. В края на март смарт телефонът оглави класацията, само че получи 966 220 точки. Месец по-късно резултатът бе още по-лош – 965 589 точки. Явно този смарт телефон няма да успее да премине психическата граница от един милион точки в тестванията на AnTuTu.

Освен Redmi Note 12 Turbo, в топ 3 са включени и мобилните телефони iQOO Neo 7 SE и Redmi K60E с чипа Dimensity 8200. Следващите три смарт телефона се базират на чипа Dimensity 8100-MAX: OnePlus Ace Racing, OnePlus Ace и OPPO reno 8 Pro+ 5G.

Още три модела в класацията са с чипа Dimensity 8100. Това са Realme GT Neo 3, Redmi Note 11T Pro и Redmi K50. Класацията завършва с модела OPPO K10 5G. Той се базира на системата върху чипа Dimensity 8000-MAX.

Да напомним, че това са класациите на смарт телефоните от китайския пазар. Глобалните рейтинги нормално излизат след към една седмица.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР