След като звездата на Христо Стоичков изгря и в реалити

...
След като звездата на Христо Стоичков изгря и в реалити
Коментари Харесай

Хот Арена: Стоичков участва във Фермата безплатно

След като звездата на Христо Стоичков изгря и в реалити предаването " Фермата ", всички започнаха да се чудят какъв ли е хонорара му за това. 

Публична загадка е, че родните звезди желаят колосални суми, с цел да вземат участие в риалити формати на националните малките екрани. През годините в медийното пространство са представени суми от 50 000 до 300 000 лв., които са получавани от известни персони за тяхното посещение в разнообразни стратегии, написа HotArena.

Случаят с Христо Стоичков обаче ще се окаже казус. Освен, че в никакъв случай интернационална звезда от неговата големина не е взела участие в родно риалити, става известно и че той не е получил никакъв хонорар за гостуването си във  " Фермата “.

Според източници от продукцията, Камата влиза във " Фермата “ без никакви авансово сложени условия, както и без искания за финансова отплата. Неговите претекстове били, че това е шоу, което разпространява изконните български добродетели и вдъхва доза национализъм на всички сънародници по света. Самият той не е пропущал епизод от всички осем сезона на предаването. " Аз съм един от вас. Дайте ми един резен самун, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото “, бяха първите думи на Стоичков при влизането му в риалитито.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР