След като заявките, че 10 000 души ще присъстват на

...
След като заявките, че 10 000 души ще присъстват на
Коментари Харесай

Симов: С атаката на парламента от „Възраждане“ целяха да влязат в новините

След като поръчките, че 10 000 души ще участват на митинга против зеления документ, не се оправдаха и с цел да попаднат в новините, представителите на партия „ Възраждане “ взеха решение, че би трябвало да блеснат посредством експанзия и опит за атакуване на Народното събрание. Това съобщи пред камерата на Actualno.com депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

„ Всеки има право да стачкува. Това е законна форма и аз я поддържам. Но не мога да приема умишлената ескалация на напрежението “, добави той.
Симов: Ако на мястото на Горанов беше елементарен бачкатор, щяха да го изведат от джипа и да го прострян на земята
" Една от репликите с които лицето Владислав Горанов се обезсмърти в калната история на прехода е: " Справедливостта е класово разбиране "....
Прочети повече
И попита: „ Какво тъкмо щяха да реализират, в случай че бяха нахлули? Ще седнат на банките в залата и ще анулират зеления документ ли? “.

Нещото което тормози Симов е по какъв начин Костадин Костадинов от „ Копейкин “ в някой осведомителни организации е станал „ Коцето от „ Възраждане “.

„ Как доста медии започнаха да отразяват митинга като най-значимото събитие в страната? И то медии, които са известни с това, че не престават да извиват гръбнака си пред ГЕРБ? Не желая да кажа, че „ Възраждане “ и ГЕРБ са в някаква вътрешна колаборация. Но „ Възраждане “ обслужва интереса на ГЕРБ властта да бъде разрушена и то по тематика, по която има напрежение, само че не е най-важната тематика в България “, изясни Симов.

Той още веднъж напомни, че зеленият документ не е въведен, с цел да остане. „ Надявам се страната да организира такава политика, равнището на имунизация да се вдигне до толкоз, че зеления документ да бъде махнат до края на годината. Той е краткотрайна мярка за справяне с една спешна обстановка “, надява се депутатът от Българска социалистическа партия.
Криза на идентичността в Българска социалистическа партия: Александър Симов вижда казуса в обществения облик на партията
Събитията и процесите в Българска социалистическа партия се трансфораха в съществена тематика на диалог в българската обществена среда. Макар и постоянно подложена на критика и даже обр...
Прочети повече


Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР