След като завихри не една и две интриги с мъжете

...
След като завихри не една и две интриги с мъжете
Коментари Харесай

Денислава от “Игри на волята” се обзаведе с гадже

След като завихри не една и две интриги с мъжете в “Игри на волята ”, Денислава се радва на нова обич. Въпросният господин към този момент е обгърнат в тайнственост, защото русокоската не бърза да разкрива интимни детайлности за новата си връзка.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Denislava Velkova (@itsdenis.v)

Тя блесна като панелист в предаването на Гала и предизвикана от нея, въпреки всичко показа някои атрактивни елементи по отношение на настоящия си любовен живот. В кадър, който се появи изведнъж, се мерна и логото на следващия риалити формат, към който очевидно се е насочила русокоската. В “Един за различен ”, наподобява, следва да се подвизава тя, а мъжката ръка от фрагмента май принадлежи на новия ѝ обичан. Макар да не стана напълно ясно какво тъкмо ще прави в предаването, въпреки всичко слуховете я свързват с опцията да се бори за победа в комплект с гаджето.

За мнозина присъединяване ѝ в следващия план за влюбени двойки е напълно ненужно. Сред мненията се виждаха и питания за какво въобще си предизвиква концепцията да се появява в сходни формати. Предвид известността, която натрупа Денислава в “Игри на волята ”, най-хубавото решение би било към този момент да се възползва от нея, а не да бърза да се впусне в последващо премеждие по малкия екран.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР