След като записа две равенства в първите си два мача,

...
След като записа две равенства в първите си два мача,
Коментари Харесай

Испания взе първа победа в Лигата на нациите

След като записа две равенства в първите си два мача, в та на нациите, през днешния ден най-сетне стигна и до първата си победа. Ла Фурия се наложи с минималното 1:0 в гостуването си на. Мачът бе от " А ", група 2 на шампионата, а създател на единствения гол бе в 13-тата минута.

Срещата не предложи изключително доста безредици и ситуациите пред двете порти бяха необичайност. С една от първите си благоприятни условия в мача гостите съумяха да открият резултата. В 13-ата минута Маркос Йоренте се освободи в наказателното поле и подаде паралелно на голлинията, а Пабло Сарабия засече топката във вратата за 0:1. В обстановката останаха подозрения за засада, само че даже и след разглеждане с ВАР попадението не бе анулирано.

В началото на втората част Швейцария имаше нелоша опция, като Джердан шакири стреля от отдалеченост, само че право в ръцете на Унай Симон.

В 66-ата минута Йоренте лиши пред наказателното поле на противника и шутира рисково, само че настрана от вратата.

Най-добрата опция за домакините пристигна като подарък от вратаря Унай Симон, който неизвестно за какво напусна наказателното си поле, само че Брайън Емболо не се възползва задоволително добре от обстановката и не уцели опразнената врата.

В последна сметка Испания удържа нежната си преднина и си потегли с трите точки от Берн, като към този момент има 5 в актива си и заема 2-рото място в групата. Швейцария остава с нула точки на последната позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР