След като загуби пълното попечителство над децата и се наложи

...
След като загуби пълното попечителство над децата и се наложи
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с нова татуировка – цитат на Галилео Галилей

След като загуби цялостното настойничество над децата и се наложи да го подели с някогашния си брачен партньор Брад Пит, Анджелина Джоли се реши на нова татуировка.

През последните дни, с изключение на правосъдната борба за цялостно настойничество над децата, която в последна сметка тя загуби, се писа доста за събирането й с някогашния й брачен партньор Джони Лий Милър.



А точно, актрисата към този момент е виждана няколко пъти да излиза от жилището му в Ню Йорк, а на една от тези срещи синът й Пакс е с нея.
 Анджелина Джоли няма желание да спре да се съди с Брат Пит за децата Анджелина Джоли няма желание да спре да се съди с Брат Пит за децата
Според обкръжението на Анджелина Джоли актрисата твърдо е решена да продължи борбата си против Брад Пит, откакто арбитър отсъди на актьо...



На последните папарашки фотоси обаче вниманието притегли нова татуировка. Папараците снимаха Анджелина да се разхожда из Ню Йорк, облечена с пола и бяла тениска, и точно тази тениска разкри новата татуировка, в която има мощна символика.



Известно е, че Анджелина е огромен почитател на татуировките, само че този път тя е решила да си татуира откъс на италиански на дясната си ръка. Това е откъс от математика, физика, астронома и философа Галилео Галилей, от 1633 година - „ Eppur Si Muove “ (Все отново се върти).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР