След като загуби пълното попечителство над децата и се наложи

След като загуби пълното попечителство над децата и се наложи ...

Анджелина Джоли с нова татуировка – цитат на Галилео Галилей

След като загуби пълното попечителство над децата и се наложи да го подели с бившия си съпруг Брад Пит, Анджелина Джоли се реши на нова татуировка.

През последните дни, освен съдебната битка за пълно попечителство над децата, която в крайна сметка тя загуби, се писа много за събирането й с бившия й съпруг Джони Лий Милър.А именно, актрисата вече е виждана няколко пъти да излиза от апартамента му в Ню Йорк, а на една от тези срещи синът й Пакс е с нея.

Анджелина Джоли няма намерение да спре да се съди с Брат Пит за децата Анджелина Джоли няма намерение да спре да се съди с Брат Пит за децата
Според обкръжението на Анджелина Джоли актрисата твърдо е решена да продължи битката си срещу Брад Пит, след като съдия отсъди на актьо...На последните папарашки снимки обаче вниманието привлече нова татуировка. Папараците заснеха Анджелина да се разхожда из Ню Йорк, облечена с пола и бяла тениска, и именно тази тениска разкри новата татуировка, в която има силна символика.Известно е, че Анджелина е голям фен на татуировките, но този път тя е решила да си татуира цитат на италиански на дясната си ръка. Това е цитат от математика, физика, астронома и философа Галилео Галилей, от 1633 г. - „Eppur Si Muove“ (Все пак се върти).

Източник: actualno.com