След като всички знаехме какво ще се случи с втория

...
След като всички знаехме какво ще се случи с втория
Коментари Харесай

Балабанов: На консултациите с президента ИТН ще подходи максимално диалогично

След като всички знаехме какво ще се случи с втория мандат, разумно е президентът да постъпи умно и всички да създадем всичко допустимо, с цел да се образува държавно управление и българското общество да е задоволено ", разяснява Станислав Балабанов от " ИТН ".

По думите му по всички социологически изследвания проличава, че българското общество не желае избори.

" Тоест желае ние да работим в тяхна изгода, с цел да можем да изкараме страната от рецесията. Ако не се стигне до консенсус, ще има избори, само че това е най-крайният вид. Има Такъв Народ ще идем на консултациите на следващия ден, ще подходим оптимално диалогично и ще беседваме с президента, само че ще оставим неговият избор да бъде водещ ", съобщи Станислав Балабанов.

Балабанов прикани да не се подхожда прочувствено. И акцентира, че и трите обединения, които са евентуално в този избор, са подготвени за третия мандат, само че решението ще бъде на президента. А по-късно отговорността ще бъде на мандатоносителя.

" Партията, която тласне страната към изборите, ще носи цялостна отговорност за дейностите си ", разяснява депутатът от " ИТН ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР