След като внедри електронния портфейл Apple Pay за клиентите си, ...

След като внедри електронния портфейл Apple Pay за клиентите си,

ЦКБ пусна Google Pay

След като внедри електронния портфейл Apple Pay за клиентите си, в този момент Централна Кооперативна Банка разшири още повече портфолиото си от услуги, с цел да предложи на картодържателите си още един комфортен и сигурен метод за цифрово заплащане. От 21 септември клиентите на ЦКБ с дебитни и кредитни карти Mastercard към този момент могат да употребяват и Гугъл Pa y за цифрови заплащания, направени безконтактно посредством мобилните им телефони.

Гугъл Pay е един от най-сигурните способи за бързи заплащания с карта в търговски обекти, заведения за хранене, градски превоз, банкомати и на всички места, където се одобряват безконтактни заплащания. Безопасността на преводите се обезпечава посредством шифроване и поредност равнища на сигурност, като всички разплащания се удостоверяват посредством потребление на ПИН код, пръстов отпечатък или лицево различаване.

Всеки клиент на ЦКБ, който разполага с кредитна или дебитна карта Mastercard и желае да употребява новата услуга, би трябвало да записва картата си през мобилното приложение CCB Mobile към Гугъл Pay и да следва напътствията. За потребление на Гугъл Pay е належащо мобилното устройството да има задействана NFC функционалност, конфигурирани Гугъл Play services, както и операционна система Android, версия Lollipop 5.0 или по-висока.

Повече детайлности за новата комфортна и сигурна услуга за цифрови заплащания на ЦКБ ще откриете на, както и в обществените мрежи на банката във и.

Внедряването на Apple pay и Гугъл pay за притежателите на дебитни и кредитни карти Mastercard е част от устрема и политиката на ЦКБ да работи в посока имплементиране на най-надеждните, сигурни и новаторски способи за разплащане, осигурявайки улеснение на клиентите си и следвайки мотото си - " Важният си ти ".

Източник: money.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg