След като вкара за победата с 3:1 над Бърнли, халфът

...
След като вкара за победата с 3:1 над Бърнли, халфът
Коментари Харесай

Мактомини: Трябва да се борим, да тичаме и да създаваме положения

След като вкара за успеха с 3:1 над Бърнли, халфът на Манчестър Юнайтед Скот Мактомини сподели, че тимът се нуждае да се завърне към основите си и да почисти отрицателните страсти към клуба.

Шотландският национал бе един от най-хубавите за отбора на краткотрайния управител Ралф Рангник при триумфа в четвъртък вечер, като откри резултата, а по-късно негов удар срещна гредата, само че топката бе довкарана от Кристиано Роналдо.

Всичките голове паднаха в първите 45 минути, а Мактомини счита, че първата част е била най-хубавата досега при немския треньор, който бе прекомерно сериозен след равенството 1:1 с Нюкасъл в понеделник.

"Може би първото полувреме беше най-хубавото при Рангник. Бяхме малко пасивни през втората част заради някаква причина. Трябва да поддържаме едно равнище през всичките 90 минути, което не ни се е случвало тази година ", сподели той.

"Учим се и се приспособяваме. Мачът с Нюкасъл беше сложен и трябваше да реагираме. Трябва да задържаме по-добре топката ", счита халфът. Мактомини игра повече през сезона в отбранителен проект, до момента в който в този момент се включва по-често в офанзива и има по-офанзивни функционалности.

"Като тим Юнайтед би трябвало да вдигне равнището си, в случай че желае да се бори за едно от четирите първи места в шампионата, както и за трофей през втората част на сезона. Трябва да се приспособяваме към новите способи. Трябва да се върнем към основата. Трябва да се борим, да тичаме, да сътворяваме положения ", счита футболистът.

"Ако не тичаме и се борим през първите 15 минути, ще бъде мъчно, без значение от качеството на нападателите ни. Искаме да се забавляваме, има прекалено много отрицателни неща, само че ние би трябвало да играем добре ", приключи Скот Мактомини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР