След като видя как Кристиано Роналдо вдига Златната топка за

...
След като видя как Кристиано Роналдо вдига Златната топка за
Коментари Харесай

Зидан: Кристиано Роналдо е най-великият футболист за всички времена

След като видя по какъв начин Кристиано Роналдо подвига Златната топка за пети път в кариерата си, старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан го разгласи за най-великият футболист за всички времена. " Да, по този начин е. Неговите числа приказват задоволително за това. И за достиженията му досега, и за бъдещето, каквото още може да завоюва, съобщи Зидан. Попитан какво би желал още от португалския номер 7, той съобщи: Бих желал той да остане при мен в Реал (Мадрид) за постоянно. Той е благополучен в Мадрид и мисля, че тук ще приключи кариерата си. Няма какво повече да приказвам, няма по какъв начин да измисля повече думи. Кристиано е свръхестествен.

" Надявам се, че той ще продължи да твори история до момента в който играе футбол. И евентуално ще се опита да реализира с Реал и с националния си тим това, което не е съумял. Самият Зидан беше избран за Футболист номер 1 в света през 1998-а година, когато изведе Франция до международната купа. Помолен да съпостави себе си с Кристиано, някогашният френски полузащитник сподели с усмивка: " О, несъмнено аз съм по-добър. Ха-ха-ха. Знаете в действителност какво мисля. Той е на километри по-добър от мен, само че аз също имах една нелоша кариера.
Zinedine Zidane:

" Cristiano Ronaldo is the best player in the history of football. What he has done, no one could do.” pic.twitter.com/tMEq7mdQUU
— Epl__Related (@Epl__Related) December 8, 2017

Зидан приказва преди гостуването на отбора на Севиля в Примера дивисион, като загатна за рецесия в отбраната. Двата тима имат по еднакъв брой точки- по 28, а трима от главните централни бранители липсват: Серхио Рамос, Дани Карвахал и Рафаел Варан заради травми и санкции, а Хесус Валехо- който тренира с първия тим, а играе за дублиращия, се възвръща от травма. Варан, който излезе от строя по време на мача с Борусия (Дортмунд) през седмицата в Шампионската лига, има най-лека контузия и ще пътува с тима за Андалусия. Гарет Бейл продължава да се лекува и освен отпада за мача със Севиля, само че няма изясненост и дали ще може да се възвърне за Световното клубно състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР