След като вече всички сме отпочинали и готови за нови

...
След като вече всички сме отпочинали и готови за нови
Коментари Харесай

5 неща, които да промените в живота си ТАЗИ ЕСЕН

След като към този момент всички сме отпочинали и подготвени за нови инициативи, би трябвало въпреки всичко да променим малко и метода си на живот. През лятото всеки се отпуска и почива, може би това е повода през този сезон рядко да се грижим за здравето си. Можете да си наложите някои правила, които ще подобрят здравето ви. Нов сезон - ново начало!
1. Прегърбени сте - работата на бюро основава проблеми на доста хора. Дългото работене в седнало състояние не ни разрешава да държим гърба си изправен. Движението не е задоволително и стартирате да водите нещо като затънал метод на живот. На всеки 30 минути ставайте от бюрото и се разтягайте. Опитайте се да се движите, колкото се може повече преди и след работа.
2. Намирайте време за околните си - когато сте затрупани от отговорности, постоянно пренебрегвате околните и приятелите си и не намирате време за тях. Това е доста огромна неточност, тъй като по този метод се изолирате изцяло и се отдавате само и единствено на работата си. В никакъв случай не позволявайте това да се случи. В живота на всеки един човек би трябвало да има най-малко малко развлечение и релакс. Колкото и претрупано да е всекидневието ви, най-малко един път в седмицата намирайте време за околните си. Опитайте се да съчетаете работата и заниманието, с цел да водите пълностоен и забавен метод на живот.
3. Яжте потребни храни - през по-студените месеци тялото ви се нуждае от повече хранителни артикули. Опитайте се да подобрите хранителния си режим. Не приемайте
„ празни `` калории, които се лепят мигновено, само че не ви дават нищо позитивно. Хранете се здравословно, с цел да се усеща тялото ви добре. Не се доверявайте на всички зеленчуци в супермаркетите, а единствено на сезонните. Тези, които не порастват през есента са получени посредством доста химикали и са извънредно нездравословни за храносмилателната ви система.
4. Посетете кожен лекар - откакто цяло лято сте се излагали на мощното слънце, е време да се погрижите за кожата си и да се уверите, че тя е в положително положение. Дори да сте употребявали високи слънцезащитни фактори, това не е гаранция, че всичко е наред. Особено хората с по-светла кожа би трябвало наложително да създадат обзор. Ако имате доста бенки или ново появили се, неотложно се консултирайте със експерт.
5. Погрижете се за формата си - през лятото множеството хора се отпускат и желаят да си починат, не мислят за тренировки и придвижване. Сега е моментът да подобрите фигурата си. Започнете да упражнявате интензивно, а в случай че нямате задоволително време да го вършиме постоянно, просто се погрижете да се движите повече. Според последни изследвания по 17 минути интензивно придвижване дневно е изцяло задоволително, може да го съчетаете с нанагорнище на стълби или интензивна домакинска работа. Това ще усъвършенства здравето ви и ще ви подсигурява красива фигура.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР