След като вече уреди младата звезда на Аякс в халфовата

...
След като вече уреди младата звезда на Аякс в халфовата
Коментари Харесай

Барса урежда още една млада звезда на Аякс до края на месеца?

След като към този момент уреди младата звезда на Аякс в халфовата линия - Франки де Йонг, управлението на Барселона работи интензивно по прехвърлянето и на бранителя Матиас де Лихт. Вчера това призна персонално президентът на каталунците - Хосеп Мария Бартомеу. 1

9-годишният защитник е съществена цел пред клуба и шефовете на Барса ще опитат да го уредят още до края на месец март. Идеята им е да има кардинално съглашение с сътрудниците им от Аякс, а прехвърлянето да стане факт при започване на юли. Тогава към Барса ще се причисли и Де Йонг, осведоми " Ел Мундо Депортиво ".

Към момента Барселона разполага с много централни бранители - Пике, Умтити, Ленгле, Тодибо, Вермален и Мурийо. Последният обаче е чартърен от Валенсия и най-вероятно лятото ще се завърне на " Местая ", надали ще бъде закупен. Договорът на Вермален изтича и няма да бъде възобновен. Тодибо през вчерашния ден дебютира за Барселона във финала за Купата на Каталуния, само че като отбранителен халф. Нищо чудно треньорът Ернесто Валверде да го употребява точно на тази позиция за конкуренция на Серхио Бускетс.
 В Каталуния: Провалът на ПСЖ в Шампионска лига приближава Неймар до трансфер в Реал (Мадрид)
В Каталуния: Провалът на ПСЖ в Шампионска лига приближава Неймар до трансфер в Реал (Мадрид)

Бразилецът не е благополучен в Париж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР