След като вече седмици наред се говори как Кали е

...
След като вече седмици наред се говори как Кали е
Коментари Харесай

Кали взриви: Разделени ли?! Толкова обичана не съм била! Ей на - вижте го мъжа ми!

След като към този момент седмици наред се приказва по какъв начин Кали е зарязана от младото си гадже Наско, тъй като не желае или не може да му роди дете, на певицата й писна. Преди часове тя изригна обществено и разгласи, че тези нелепости би трябвало да престанат.

" Хайде, наиграхте се, налудувахте се, наклюкарихте се, спрете се към този момент! Нито съм се разделяла с Атанас, нито ще го направя. Не и до момента в който ме обича по този начин, както ме обича още отпреди пандемията, както се грижи за мен и ми дава свободата и разбирането да не преставам да се развъртвам. Така че - не! Не сме нито разграничени, нито даже в неприятни връзки. Всичко е на шест и може да си отдъхнете ", иронично заключи Кали.

Както знаем, тя е с няколко години по-възрастна от Атанас, само че твърди, че като разум и нематериалност като че ли той е по-стар от нея с най-малко десетилетие. Той я трансформирал доста и с помощта на него станала по-сериозен и уталожен човек.

Нещо повече - самата Кали сподели своя Наско - ей по този начин, с цел да го забележим и да й " завидим ", тъй като бил страховит сладур. Всъщност е права - Насето е искрено сладурест, даже някои в мрежата го оприличиха на " пате " в лицето. Е, до каква степен това е комплимент за един мъж, не знаем, само че явно с Кали са си паснали.

А за какво още не е забременяла от него... това си е тяхна работа. Може пък той да не желае деца...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Кали Атанас кали и атанас
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР