След като вече се провалиха с лъжата за диверсификацията с

...
След като вече се провалиха с лъжата за диверсификацията с
Коментари Харесай

Бивш дипломат: Борисов се мисли за Хамелеон, а дребен тарикат

" След като към този момент се провалиха с лъжата за диверсификацията с азерски газ, започнаха небрежно да се съгласяват с всичко - и АЕЦ " Белене " да махнат, като категорично акцентират, че ставало по американско искане!?!. Не че планът няма смисъл и се провалиха като сметката стигна 3,5 милиарда лв. при тяхното ръководство, а единствено тъй като американците упорствали!?!
Вчера Борисов отбрани и Навални - само че финансира посредством Турски поток Путин и неговата репресивна машина. Мисли се за Хамелеон, а малък хитрец ", във Facebook.
 Мария Капон: Кражбата „ Белене “ – продължението Борисов Мария Капон: Кражбата „ Белене “ – продължението Борисов
На 20-ти януари държавното управление на Борисов ще гласоподава следващото безумство да употребява “бидончетата ” (ползвам терминологията...
" И отново ще наливат пари за интерконектор със Сърбия, без никаква аргументация, вместо във към този момент издигнатия Турски поток Газекспорт да понижи каузи в потенциала. Ама нали ще похарчим още едни стотина - двеста милиона.
Проблемът не е неналичието на достъп до алтернтивна инфраструктура за импорт на неруски газ, казусът е че Газпром не се конкурира с нищой и Борисов му пази монопола и като пазар за продажби и като достъп до сериозно значими точки на инфраструктурата.
НЯМА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ посредством обществените компании. Всичко което е влезнало е през частни компании. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР