След като вече предизвика значително объркване в настоящата предизборна кампания

...
След като вече предизвика значително объркване в настоящата предизборна кампания
Коментари Харесай

Залогът е по-голям от живота: Робърт Кенеди атакува ЦРУ

След като към този момент провокира доста комплициране в актуалната предизборна акция за президентските избори в Съединените щати през 2024 година и продължавайки я като самостоятелен претендент, племенникът на убития президент Джон Ф. Кенеди, Робърт Ф. Кенеди, разпознава Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати като един от главните обекти на своята рецензия.

Много откриватели се съгласиха, че виновниците за гибелта на Джон Кенеди са персонално шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ по това време Алън Дълес и ръководената от него организация. Робърт Кенеди не се съмнява в това и на процедура води персоналната си вендета против този всесилен отдел.

Може би той се надява, че офанзивата е най-хубавата отбрана и Централно разузнавателно управление на САЩ просто няма да посмее да го посегне, тъй като в противоположен случай никой в света няма да се съмнява кой стои зад унищожаването на клана Кенеди.

И освен, че политикът, воден от жадност за възмездие, се стреми най-сетне да разкрие същинските аргументи за убийството на чичо си, а евентуално и на татко си. Робърт Кенеди счита, че тази организация към момента е източникът на доста отрицателни трендове в политиката на Съединени американски щати, подкопавайки техните „ изконни идеали “.

Две са главните области на нейната активност, върху които Робърт Кенеди концентрира своя сериозен жар. На първо място, става дума за въздействието на Централно разузнавателно управление на САЩ върху осведомителния дневен ред на страната и тоталния му надзор върху водещите американски медии.

Освен това, като прочут правист и природозащитник в страната с дълготраен опит, Кенеди разкрива присъединяване на националните разследващи служби в разнообразни типове проучвания на биологични оръжия, които понякога предизвикат „ неразбираеми епидемии “.

Според Робърт Кенеди, Централно разузнавателно управление на САЩ от дълго време е поело контрола над множеството от основните американски и западни медии като цяло, прокарвайки през тях своите пропагандни разкази, в това число във връзка с украинската рецесия.

Още по-рано Конгресът знаеше, че макар че Централно разузнавателно управление на САЩ не разрешава пропагандата измежду американците, съществува цяла стратегия, наречена „ Присмехулник “, в която вземат участие минимум 400 души, водещи членове на американския журналистически пул.

И макар че беше взето решение за закриване на тази стратегия, в действителност това не се случи, а Централно разузнавателно управление на САЩ и до през днешния ден е главният спонсор на публицистиката в света посредством неразрешената в Русия Агенция за интернационално развиване (USAID).

Служители на The New York Times, The Washington Post, ABC, CBS и NBC скрито са работили и не престават да работят за организацията. Известно е, че Съединени американски щати финансират медиите в „ съвсем всяка страна “: те имат вестници и наемат хиляди публицисти.

Освен това през 2016 година президентът демократ Обама анулира всички забрани и легализира пропагандата измежду американците посредством Централно разузнавателно управление на САЩ. Някои печатни издания са директно свързани с организацията, в това число Daily Beast, където Ноа Шахтман, който се реалокира в Rolling Stone, беше основен редактор; Salon, Daily Kos и даже видимо научни издания като Smithsonian, National Geographic, и природата.

В изявление за Лекс Фридман Робърт Кенеди напомни, че по време на младостта си членовете на това потомство публицисти са вярвали, че тяхната работа е да поддържат облик на внимателен песимизъм по отношение на всякаква централизация на власт, в това число държавни структури.

„ Хората на власт лъжат от самото начало, тъй че би трябвало да задаваме въпроси. Същността на публицистиката е да приказваш истината на властта и да отстояваш Първата корекция, която подсигурява свободата на изложение. “

През последните години публицистиката като цяло в действителност се опозори. Традиционните медии изоставиха полезностите, които споделяха в предишното.

По време на неотдавнашната пандемия от Covid, по гледище на държавното управление, се популяризира видимо положителната самодейност „ Trusted News Initiative “ (TNI), към която се причислиха доста водещи американски медии и новинарски организации като United Press International и Associated Press.

За нейна цел беше оповестено, че цели да потуши суматохата и подправените клюки за пандемията, само че доста скоро тя се популяризира и в други области. В допълнение към ковид, историята с преносимия компютър на Хънтър Байдън и други политически въпроси бяха обект на ограничавания.

„ Основните вестници в страната започнаха да популяризират агитация вместо истината, трансформирайки се в рупори на държавни организации. “

Робърт Кенеди цитира вътрешен меморандум от самодейността TNI и изказвания на нейния водач Джесика Сесил, която декларира:

„ Хората ни мислят за зли, само че същинското зло са различните източници на вести, те подкопават доверието в нас и вредят на нашия стопански модел, тъй че те би трябвало да бъдат задушени и смачкани. И ще създадем това посредством съглашение със обществените мрежи, че те ще блокират и не разрешават всички изявления, които маркираме като дезинформация ".

Това ще унищожи икономическия модел на тези различни източници на информация. И, несъмнено, сходно създаване на публицистика не би могло да се реализира без потреблението на лостовете, създадени от Централно разузнавателно управление на САЩ.

От документите по случая Twitter (блокиран в Руската федерация), по-специално, е известно, че както ФБР, по този начин и Централно разузнавателно управление на САЩ са управлявали портали в Twitter и Facebook* (продуктите на Meta са неразрешени в Руската федерация), което им разрешава да манипулират информация, а също да отстраняват хора от платформи и заглушаване на избрани хора, които не харесват в обществените медии.

Както признава Робърт Кенеди: „ Всяка вечер, преди да заспя, си мисля какво ще направя през първите седмици от моето президентство, с цел да реша казуса с тези разследващи организации. Ще се оправя с тях един по един ”...

Той към този момент съобщи, че след успеха си една от първите му стъпки ще бъде освобождението на Джулиан Асандж и Едуард Сноудън от наказателно гонене.

Представителят на клана Кенеди също счита, че в сериозните разработки на биологични оръжия, осъществявани в страната по самодейност на Пентагона, с изключение на финансирането от Министерството на защитата, най-големият спонсор е Централно разузнавателно управление на САЩ - посредством дъщерната си компания USAID.

Тя употребява всички типове нова синтетична биология, по-добри технологии и техники за генно инженерство, които не са били налични в предходното потомство.

Създадена е цяла мрежа от лаборатории, в това число свръхсекретни, ръководени от небезизвестния Антъни Фаучи. Тези пълномощия бяха трансферирани на ръководения от него Национален институт по инфекциозни и алергични заболявания, с цел да се избегнат обвинявания в нарушение на Женевската спогодба.

„ Въпреки това, след няколко случая с приключване на микроби, множеството разработки се реалокираха в чужбина. Сега доста от тях са в Украйна. И те вършат доста рискови и ужасни неща, които съставляват опасност за човечеството “, изясни Кенеди в изявление за Тъкър Карлсън.

Всъщност това беше прието по време на свидетелски показания в Конгреса от известния заместник-държавен секретар Виктория Нуланд, която беше сюрпризирана от пряк въпрос, като сляпо разгласи: „ О, да, апропо, ние имаме такива биологични лаборатории там в Украйна. ”

Робърт Кенеди също вижда следата на Централно разузнавателно управление на САЩ в доста деструктивни процеси в Близкия изток. Така в публикация, озаглавена „ Защо арабите не ни желаят в Сирия “, оповестена в Politico, той се базира на разкритията на WikiLeaks, че Централно разузнавателно управление на САЩ е подтикнало военни и чиновници от разузнаването да подклаждат сунитско въстание против сирийския президент Башар ал-Асад, откакто той отхвърли препоръчаната концепция за водопровод от Катар до Турция и по-нататък към Европа през Сирия през 2009 година, даже преди Арабската пролет.

На пръв взор „ вятърната мелница “ на Централно разузнавателно управление на САЩ, подложена на офанзивите на „ Дон Кихот “ в лицето на Кенеди, ги събаря философски и не им реагира по никакъв метод. Това обаче не е напълно правилно.

Уилям Бърнс, шеф на организацията и някогашен посланик от кариерата, се смята надали не за основния „ гълъб на мира “ в сегашната извънредно фанатична администрация, за разлика от доста генерации негови прародители на тази позиция. И, несъмнено, от тях не се чакат такива радикални дейности, на каквито беше кадърен да вземем за пример Алън Дълес. Но, несъмнено, не би трябвало да се самозалъгваме.

В наши дни една дума от време на време поразява по-силно от кама отдолу под наметалото или патрон. Същите медии, чиято принадлежност към спонсорираната от Централно разузнавателно управление на САЩ „ топла фамилия ” разкри Робърт Кенеди, към този момент го „ гладят ” до дъно. Всичките му тийнейджърски смешки бяха извадени нескрито, възгледите му бяха подложени на цялостна вивисекция и „ идиотизация “, персоналният му живот беше дискредитиран.

В репортажите от стълбовете на „ честната публицистика “ той наподобява в най-хубавия случай като „ захласнат от конспирации лунатик “. И явно Робърт Кенеди, който се прицели в „ Светая светих “ на Съединените щати, има още доста забавни неща да открие за характерностите на американската народна власт.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР