След като вдигна високо летвата още с пилотния си епизод,

...
След като вдигна високо летвата още с пилотния си епизод,
Коментари Харесай

Код Спорт продължава с изненадите

След като подвигна високо летвата още с пилотния си епизод, предаването " Код Спорт " продължава с изненадите за аудиторията на RING.

В навечерието на празника на любовта водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили 90 вълнуващи минути, въодушевени от страната, в която целия свят е... влюбен - Италия.

На 13 февруари, неделя, от 12:00 ч следва среща с волейболния треньор Камило Плачи, за който Пазарджик е втора Модена, а прякорът му е - Камило Българина! Предводителят на първенеца " Хебър " приказва искрено както за сполучливия сезон на отбора от Пазарджик, по този начин и за катаклизмите в националния тим на България, на който той беше ментор. За първи път Плачи споделя и нещо доста персонално - по какъв начин е протекла борбата му с COVID-19.

Ще разясняваме и една от най-болните тематики в спорта у нас - инфраструктурата, и ще " намигнем " към властта с един образец от немного далечна на България страна.

Вторият епизод на " Код Спорт " дава обещание и доста въодушевление с най-големия шегобиец във футбола ни - ексцентричния Валери Божинов. Като младеж нападателят изгря в италианското " калчо " и бе измежду десетте най-обещаващи играчи на планетата, а през днешния ден се намира на кръстопът, откакто смени 16 клуба. В нито един миг от кариерата си обаче Божинов не остави равнодушни почитателите си в нито една от тези спирки от кариерата си. И в случай че се интересувате какво той мисли за интернет героя... " Божинката " - отговора ще ви даде второто издание на " Код Спорт " по RING.

В своята бутикова графа кавалерът на " Златната топка " Христо Стоичков гостува на международния първенец от Мондиал 2006 и италианска футболна икона Джанлуиджи Буфон. Кавалерът на " Златната топка " има доста специфични връзки с емблематичния вратар още от преди четвърт век, когато Камата посреща като водач на " Парма " бъдещата звезда. И откровения им диалог единствено удостоверява този факт. Буфон прави ретроспекция на годините, прекарани в колосите " Ювентус " и ПСЖ, разкрива и кое го е предиздвикало да се завърне в родния си клуб и да играе професионален футбол, даже на 44 години.

За край в " Звезден рожденик " ще гастролира най-титулуваният играч в историята на Националната баскетболна асоциация - славния Бил Ръсел.

Подарете си 90-минути с " Код Спорт ", едно в действителност особено предаване.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР