След като вчера ви показахме колко е силна любовта между

...
След като вчера ви показахме колко е силна любовта между
Коментари Харесай

Валери-младши е копие на баща си

След като през вчерашния ден ви показахме какъв брой е мощна любовта сред Валери Божинов и, през днешния ден решаваме да обърнем внимание на сина на някогашния футболист . Валери-младши е плод на любовта на спортиста с певицата Алисия. Той носи името на татко си и към този момент потегли по неговите стъпки, само че още по-интересното е, че наподобява на него като две капки вода. Двамата споделят и идентични вкусове-фенове са на сръбската музика, чу единствено Hotnews.bg.Валери-младши, който е роден 2007 година, тренира в школата на Славия и играе на позицията на татко си – централен нападател.



„ Приемат ме като обикновено дете. Това, че съм наследник на Валери Божинов не значи нищо, не значи, че би трябвало да съм най-хубавият. Аз ще се опитам да съм най-хубавият, само че ме одобряват обикновено децата, нищо неприятно. Искам да стана по-добър от татко ми “, изясни в изявление неотдавна младият състезател връзките на другите играчи към него.

Момчето към този момент изпревари по растеж майка си и стърчи половин глава над нея. Алисия не е доста висока жена, а синът й като дребен напълно приличаше на нея. Говори се, че майката се тормозила, че момчето може би ще остане нисичко, когато порасне. Сега обаче имала вяра, че ще се източи задоволително, с цел да е най-малко толкоз харесван от девойките, колкото и неговият популярен баща.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР