След като вчера стана ясно, че Tesla Roadster ще може

...
След като вчера стана ясно, че Tesla Roadster ще може
Коментари Харесай

Камионът на Tesla ще е само с 480км пробег

След като през вчерашния ден стана ясно, че Tesla Roadster ще може да лети или най-малко това твърди Илон Мъск, през днешния ден ще ви разкрием малко повече детайлности по отношение на батерията на влекача на Tesla. В същото изявление в което шефът на американската компания разкри детайлности за идващите модели коли, той не пропусна да спомене и най-голямото от всички транспортни средства на компанията, което се движи по пътя.

Най-малката батерия, която ще се предлага за електрическия влекач ще е с величина от към 500кВч, като тя ще бъде задоволителна за към 480км пробег. Цената на базовия камион ще е 150 хиляди $ съгласно уеб страницата на Tesla, а в случай че желаете да закупите модел с 800км пробег и надлежно по-голяма батерия ще би трябвало да се бръкнете още 30 хиляди от горната страна.

Всичко по камиона към този момент е съвсем приключено и той би трябвало да влезе в произвеждане още в края на тази година, като от американската компания считат да произведат 2500 бройки до края на 2021. Има огромна възможност това да е и първото изцяло самостоятелно возило на марката, само че това ще бъде изцяло несъмнено когато първите бройки доближат до купувачите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР