След като вчера подаде оставка като омбудман, днес инициативен комитет

...
След като вчера подаде оставка като омбудман, днес инициативен комитет
Коментари Харесай

Мая Манолова се кандидатира за кмет на София

След като през вчерашния ден подаде оставка като омбудман, през днешния ден предприемчив комитет от 65 души издигна кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Манолова няма да поддържа самостоятелни претенденти в страната, а ще се бори единствено за София. Няма да има и своя листа с общински съветници. Ще разчита на определените от всички партии. Възнамерява да финансира акцията си посредством дарения от жителите.

София
 © БГНЕС
Мая Манолова съобщи, че ще се бори против проведената лакомия.
Мая Манолова - претендент за кмет на София: София е ограбвана, несигурна и обгърната от пипалата на корупцията. В София единствено акулите се усещат в свои води. Затова виждаме перките им в центъра на града ни.
Вина по тази причина имали всички политически централи, които с безмълвие подпомагали разграбването на столицата.

Мая Манолова - претендент за кмет на София: Но главната виновност е на политическа партия ГЕРБ, когато в схеми ръководи града към този момент 14 години. София е моделът на властта в страната. Всички знаем по какъв начин действа този модел: има официална власт в града, само че нещата се вземат решение от някой различен. В момента София няма кмет. От години София има просто изпълнителен шеф.
Столицата не е нито лява, нито дясна, съобщи Манолова. Затова разчита на поддръжката на всички софиянци.

Мая Манолова - претендент за кмет на София: Няма по какъв начин да забраня на партийните централи да ме поддържат.
Манолова към този момент получи поддръжка от адвокати, публицисти, медицински сестри, майките на деца с увреждания.

Вера Иванова, самодейност " Системата ни убива ": Тя беше с нас и в зной и в дъжд, и в мраз, и в сняг. Криско - артист: Изключително доста одобрявам нейния хъс и нейното възприятие за правдивост. Никола Вапцаров - ръководител на Инициативния комитет за издигане на Мая Манолова за кмет на София: Ние желаеме идващият кмет на София да чува своите жители.
Мая Манолова чака акцията да бъде нечестна и изпълнена с компромати.

 Мая Манолова: София сега няма кмет, а изпълнителен шеф Мая Манолова: София сега няма кмет, а изпълнителен шеф
Инициативен комитет от 65 души издига кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Бившият публичен бранител съобщи, че столицата не е нито лява, н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР