След като вчера от Битиви и България он еър ме

...
След като вчера от Битиви и България он еър ме
Коментари Харесай

Благодарение на ”патриотите” се създаде цял един чисто нов престъпен бранш - паспортната мафия. Кога ще бъде арестуван Каракачанов?

След като през вчерашния ден от Битиви и България он еър ме потърсиха за изявление във връзка арестите и корупцията в Агенцията за българите в чужбина, а по-късно отхвърлиха участията ми, взех решение да кажа (и покажа) всичко, което би трябвало да се знае от българите за дейностите на партията на Каракачанов (ВМРО-БНД) в този бранш на ръководството. Благодарение на ”патриотите” се сътвори цялостен един чисто нов незаконен отрасъл - паспортната мафия.

Без никакви угризения "патриотите " от ВМРО-БНД издават през последните 4 години хиляди паспорти на хора, нямащи нищо българско в себе си, като за сметка на това хиляди други българи от Македония, Сърбия, Украйна, Молдова, Албания, Косово, Румъния, Гърция и други остават без български персонални документи.

Не вярвате ли?

Идете в с. Баница, среща се към този момент съвсем в границите на македонския град Струмица, единствено на към 40 км от Петрич. Селото е съвсем 100% обитаемо с роми и съвсем 100% от тях имат българско поданство, което са получили на база, внимание, български генезис! Миналата година на контролно-пропусквателен пункт "Златарево " приказвах с един подобен индивид, похвали ми се, че "пасоша " му излязъл единствено 3500 евро. Явно в действителност е минал на ниска цена, тъй като от вчерашната информация се вижда, че "патриотите " от ВМРО-БНД към този момент продават поданството по 5000 евро.

В клипа ще видите документи на български държавни институции от 2013 до 2016 година, ще видите по какъв начин министри и зам.-министри безрезултатно се пробват да спрат паспортната мафия, ще видите сигнали да ДАНС и Главна прокуратура. Само че службите се задействаха чак в този момент.

Ето за какво ние от Възраждане питаме - а по кое време ще бъде задържан и Каракачанов?

Винаги, когато така наречен „ Вътрешна македонска революционна организация “ е било в ръководството на страната, Агенцията за българите в чужбина е била под неин надзор, а ръководителят й е бил посочван персонално от Каракачанов. Арестуваният началник на ДАБЧ е излъчен от партия ВМРО-БНД, неин остарял кадър и персонален другар на Каракачанов. Всеки, който е осведомен най-малко малко с незаконните практики на каракачановата партия, знае че в Агенцията за българите в чужбина, не може да се случи безусловно нищо без знанието на Красимир

Каракачанов, който в действителност е същинският проектант и основател на незаконната скица. Също по този начин напомням, че някогашния ръководител на Агенцията за българите в чужбина Борис Вангелов, който през днешния ден е депутат от ВМРО-БНД и член на централното ѝ управление, също беше неведнъж уличаван в сходна активност, за което има и подадени сигнали в ДАНС и прокуратурата.

В умозаключение ще кажа, че е необикновено тъжно да съществува сходен замърсен бизнес, обвързван с активността на единственото институция, което се занимава с проблемите на българите в чужбина, и който на всичко от горната страна да се упражнява точно от така наречен „ патриоти “ от така наречен „ Вътрешна македонска революционна организация “. В последните години от своето битие те направиха и невъзможното, с цел да омърсят патриотичната концепция и да осребрят своята власт върху гърба на нашите сънародници зад граница.

Костадин Костадинов

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР