След като вчера Левски София отпадна от турнира "Лига Европа"

...
След като вчера Левски София отпадна от турнира "Лига Европа"
Коментари Харесай

Феновете на Левски са бесни! Отричат от отбора след срамния провал в Лига Европа!

След като през вчерашния ден Левски София отпадна от шампионата "Лига Европа " след реванша с Вадуц, сините почитатели са гневни! Напрежението ескалира и последователите желаят оставки!

Запалянковците заляха обществените мрежи с гневни мнения, потъвайки в земята от позор!

Публикуваме част от мненията без редакторска интервенция:

"Син срааам, не неуспех, след това се сърдим като ни споделят евроидиоти, ами евроидиоти сме! Сраам ме е и ми е жалост за последователите на Левски. Както той, по този начин и 5-6 футболисти незабавно да си събират багажа, тъй като това ще искалира и ще стане доста по ужасно. Спасчо отново ще се разсърди и ще хвърли акциите и отиваме при петолъчката в ковчега, щото никой няма да пристигна да се занимава с нас. Така в случай че спас в действителност му пука, незабавно първо да откри състезателен шеф и той да се занимава с футболните неща. Роси с там помощниците и белмонтовци и бушчовци и и още и още. Марш незабавно!!! ", написа Радослав Славков

"Това не е истина просто..... Директно италианското менте да си върви и всички така наречени чужденци с дебели заплати в тима, вън! Опетнявате и унищожавате името на тима, по какъв начин нямате капка позор, малко достойство, убихте тима ни... "

"Строшете и запалете стадиона...да ни санкционират за 10г да не играем в Европа. Няма толкоз комичен тим! Пълна подигравка, толкоз слаб Левски не е имало от 25години! Дори с юнноши и българи както бяхме при Митов, Колата и т.н тима играеше по-добре! "

"Аз съм левскар откогато се помня. В този момент ме е позор да се нарека подобен, а вие? ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО, всички ВЪН!!! Мамицата ви некадърна!!! Срам сте за емблемата и синята фланелка!!! Срам ме е от вас, СРАМ МЕ Е ДА съдебна експертиза НАРЕКА ЛЕВСКАР!!! "

"Това не е ЛЕВСКИ, това са малоумници! Като се стартира от "собственика ", мине се през треьора, играчите и се стигне до дебилите, които не престават да вървят на мачове и да легитимират тази сган! "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР