След като вчера Левски подписа със Станислав Костов, в близките

...
След като вчера Левски подписа със Станислав Костов, в близките
Коментари Харесай

Левски се насочи към сина на Ривалдо

След като през вчерашния ден Левски подписа със Станислав Костов, в околните часове " сините " могат да се снабдят с още един нов футболист в нахлуване. Това е Ривалдо Витор Ферейра Моска или в резюме Ривалдиньо - наследник на бразилската легенда Ривалдо. 22-годишният футболист е изпаднал в недружелюбност в румънския Динамо (Букурещ). Той е подложен в трансферната листа и не стартира зимна подготовка с тима.

Ривалдиньо е роден на 29 април 1995 година. До момента кариерата му не е по никакъв начин впечатляваща, като по този начин и не е играл в елита на Бразилия. Високият 186 сантиметра нападател стартира в Можи Мирим, като през 2015/16 се опитва в португалския Боависта. За този клуб обаче изиграва един единствен турнирен мач и престоява на терена едвам 33 минути. След това се опитва в Пирачичаба, от който минава в Интернасионал. За елитния отбор обаче по този начин и не записва дуел в бразилската Серия " А ", по тази причина разумно е пратен във втородивизионния Пайсаду. След 8 мача, в които вкарва 1 гол, той още веднъж взема решение да опитва шанса си в Европа и при започване на 2017 година подписва с румънския Динамо. През пролетта е на терена в 11 срещи, като бележи 2 гола. Есенния полусезон на актуалната акция не е доста по-добър - в него в 19 мача осъществя едвам 3 попадения - индикатор, който не впечатлява. Ще бъде запомнен главно с това, че вкара на Атлетик Билбао в Лига Европа за равенството 1:1 в Букурещ.

Преди да отиде в Румъния, той бе рекламиран като най-големия гений, който ще се подвизава в страната, само че в последна сметка не оправда упованията по никакъв метод. Затова и Динамо го пусна на сергията. Явно обаче скаутите на Левски са съумели да видят в него нещо, което е останало прикрито за румънците.

В същото време в отбора от Букурещ може да отиде халфът на Левски Нелуц Рошу. Той не попада в проектите на треньора Делио Роси и евентуално ще бъде преотстъпен напролет.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР