След като вчера Гришо разгроми Давид Гофен на мегатурнира Nitto

...
След като вчера Гришо разгроми Давид Гофен на мегатурнира Nitto
Коментари Харесай

Скандал! Много Известен Български Водещ Се Изгаври Грозно С Успихите На Григор Димитров!

След като през вчерашния ден Гришо разгроми Давид Гофен на мегатурнира Nitto ATP FinalsЕто в Лондон и се класира за полуфинал, Волгин написа във Facebook:

" Изключително досадно е непрекъснато да ни занимават с Григор Димитров. Няма безусловно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, изгубил или приключил реми. Дали е нараснал банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува само самия него. Да превръщаш някакъв състезател в кумир, да се възторгваш от успехите му или да ревеш при загубите му е симптом на доста, но в действителност доста невисок разсъдък ".

Публикацията на журналиста от БНР е харесана от над 500 души, а повече от 50 са я споделили, само че стотици други се възмущават от нея.

" Да ме извиняваш, само че изявлението ти е много жалко и надалеч не издава съществуването на най-малко порядъчен разсъдък... ", е написал Марин Колчев.

Бонка Цакова пък е коментирала:

" Г-н Волгин, не за пръв път показвате дребничката си душица. Защо? Вие сте надарен публицист и не ви отиват дребните злобарщини ".

" Моите почетения, господин Волгин, само че този път преминахте една родолюбива морална граница! Не сте прав! Върнете си думите обратно! Разочарован съм и не ми се разяснява повече! ", добавя и Запрян Запрянов.

Друг прочут публицист - Иван Бакалов, също е изразил мнение:

" Кой ни занимава с Григор Димитров? Това са спортни вести, който не желае - не ги гледа. Много повече са преекспонирани други спортисти, като Пулев да вземем за пример ".

В мненията са се присъединили и българи, които живеят зад граница:

" Г-н Волгин, доста ви почитам като публицист, само че се учудих на поста ви, да не би някой да ви е хакнал профила!? Вие не разбирате ли какъв брой малко мотиви за горделивост останаха на елементарния българин!? Вие дори не можете да си визиите какво значи за един бежанец в Англия да изпита този мотив за горделивост, по какъв начин сълзите сами потичат от очите! Какво ви става въобще!? ", пита го Галя Христова.

Мария Рускова обаче е една от тези, които считат, че има други наши сънародници, които са по-голям мотив за горделивост:

" Апропо, някой от гордите българи може ли да изброи три (3) имена на български артисти, които сега пеят по най-големите оперни подиуми в света? Казват, че във фоайето на миланската " Скала ", имало 10 портрета, 7 от които били на българи. Ако е правилно, това е нещо, с което българите би трябвало в действителност да се гордеем ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР