След като вчера беше разпитан от руските служби за сигурност,

...
След като вчера беше разпитан от руските служби за сигурност,
Коментари Харесай

Задържаният за атентата в Санкт Петербург се призна за виновен

След като през вчерашния ден беше разпитан от съветските служби за сигурност, задържаният като причинител на атентата в супермаркет в Санкт Петербург, призна виновността си, заяви Българска телеграфна агенция. Заподозреният е признал пред проверяващите, че е подготвил и направил гърмежа на 27 декември в магазин " Перекресток ", при който пострадаха 18 души.

Той споделил, че бил движен от " злоба към уредниците и участниците в психически тренинги, които преди време посещавал ", показват ТАСС и Ройтерс.

Руският следствен комитет през днешния ден предяви обвиняване в осъществяване на терористичен акт на 35-годишния обвинен Дмитрий Лукяненко. Наложена му е мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 28 февруари 2018 година по дело за терористичен акт. Мъжът съобщи, че ще апелира.

Според следствието Лукяненко бил регистриран в психиатрична клиника от 19-годишен, а съгласно източник, представен от Интерфакс, той бил член на " окултисткото националистическо придвижване " Нова епоха ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР