След като във Варна вече беше пусната автоматизираната система за

...
След като във Варна вече беше пусната автоматизираната система за
Коментари Харесай

Четете в „Петел“: Вандали тъпчат автоматите за билетчета по спирките с боклуци, развалят ги преди да са пуснати

След като във Варна към този момент беше пусната автоматизираната система за продажба на билетчета пробно по една линия, в скоро поетапно ще се модернизират и останалите. Подготовката на устройствата, платени по станалия исторически план „ Интегриран градски превоз “ обаче разкрива какъв брой безотговорни могат да бъда някои варненци.

Служителите на общинското дружество „ Транспорт и автоматизирана система за контролиране на уличното придвижване “ (ТАСРУД) са потресени от това какво тъпчат вандалите в слотовете на автоматите.

Карти от магазини за хранителни артикули, цели от стрелбище, всевъзможни нагънати картони и отпадъци задръстват устройствата преди те още да са пуснати, видя кореспондент на „ Петел “. „ Веднъж измъкнахме от един автомат 60-сантиметрово парче лайстна “, сподели чиновник по поддръжката.

Макар че стартирането на системата за автоматизирана продажба на автобусни билети във Варна се бави към този момент с години, очевидно някои от проблемите с нея занапред предстоят. Разбира се, нетърпимостта към вандализма не е работа единствено на институциите, а и на всички жители, тъй че дали устройствата ще работят или не, в последна сметка зависи от самите варненци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР