След като външният министър на Индия Мобашар Джавед Акбар заведе

...
След като външният министър на Индия Мобашар Джавед Акбар заведе
Коментари Харесай

Журналистки обвиниха министър в сексуален тормоз

След като външният министър на Индия Мобашар Джавед Акбар заведе дело за клюка против Прия Рамани, 20 нейни колежки журналистки излязоха да я поддържат и приканиха съдът да чуе показанията им против него.

Индийската журналистка Прия Рамани упрекна в полов тормоз външния министър и народен представител Мобашар Джавед Акбар.

Индийските медии настояват, че всяка една от 19-те журналистки или сама е била обект на полов тормоз, или е била очевидец на сходни дейности от страна на Акбар.

"Рамани не е сама в своята битка. Ние молим уважаемия съд, който преглежда делото за клюка, да се запознае и със свидетелствата по отношение на полови похищения против някои от нас от страна на ищеца, както и да изслуша показанията на тези, които са били очевидци на тези похищения ", написа в взаимното изказване на журналистките.

Its strange that mst of the women who have laid accusations against MJ Akbar have revealed their stories in anti govt news portals instead of approaching the police. This whole thing stinks now https://t.co/t2t14LskOs
— Manjeet Bagga (@Goldenthrust) 16 октомври 2018 година
Много публицисти от разнообразни медии упрекнаха министъра и някогашен редактор в полов тормоз и непристойно държание. Обвиненията са въодушевени от придвижването в обществените мрежи #MeToo, което е ориентирано против сходни случаи.

В понеделник Акбар заведе дело за клюка против Рамани, която го упреква в непристойно държание. В отговор, 19 журналистки написаха петиция, в която осъждат държанието му. По думите на Рамани и нейните сътрудници Акбар на практика не е пропущал да обърне внимание на нито една млада журналистка.

Часове, откакто се е върнал от пътешестване до Африка, Акбар даде изказване, в което споделя, че "обвинения без доказателства “ са се трансформирали "в всеобщ грип “ в някои среди.

Индийското държавно управление към този момент се въздържа от публични мнения по абсурда. Самият Акбар дефинира обвиняванията против него като "политически стимулирани ".

"Priya Ramani Not Alone ": 20 Journalists To Testify Against MJ Akbar https://t.co/yX6d7FvoXF https://t.co/um0u35vhgS pic.twitter.com/osQiNmlsSf
— Random Tweet (@Rand_Tweet) 17 октомври 2018 година
Seeking resignation of union minister MJ Akbar, @IYC protest in Delhi... #MeToo pic.twitter.com/UnCrHp5yjg
— Supriya Bhardwaj (@Supriya23bh) 15 октомври 2018 година
Президентът на CBS подаде оставка поради обвинявания в полов тормоз

Скандалните секрети на Холивуд (СНИМКИ)

Жертвите на Харви Уайнстийн (ГАЛЕРИЯ)

Залезът на холивудските богове (ГАЛЕРИЯ)

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР