След като в продължение на цели 5 години Ася Капчикова

...
След като в продължение на цели 5 години Ася Капчикова
Коментари Харесай

След 5 години мълчание, Ася Капчикова най-после показа мъжа си

След като в продължение на цели 5 години Ася Капчикова кри мъжа до нея, самоличността му най-сетне се обясни. Хора от обкръжението й издават, че става въпрос за предприемача Ивайло Христов, който преди време въртеше ресторант в столичния хотел на скандалното семейство Арабаджиеви.

 

Според легендите за бащата на трите й деца, той бил остарял, само че богат, а девинската хубавица била с него единствено поради парите му. Факт е, бе предприемачът е много по-възрастен от нея – към този момент е минал 50-те, а тя е на 32, само че пък, в случай че не знаете действителната му възраст, в никакъв случай не бихте му дали тези години. Все още хваща око и отдалеко си проличава, че се грижи добре за външния си тип.

 

От фотосите му в обществените мрежи излиза наяве, че е в доста добра физическа форма, защото е почитател на фитнеса. Освен това има и добър усет освен към дамите, а и във връзка с облеклото си. Харесва и татуси, поради обстоятелството, че тялото му е обсипано с тях.

 

На едната му китка е изрисуван пентаграм, който евентуално символизира Исус Христос и четиримата евангелисти (ако е с върха нагоре) или дявола (ако е с върха надолу). На същата му ръка е изписано и цифрата на дявола 666, което обаче може да се чете и като 999, в случай че се огледа от противоположната му страна. В този ред на мисли единствено предприемачът е наясно какво тъкмо си е татуирал.

 

Странно е, че не е разгласил нито една фотография с Ася в обществените мрежи. Преди време тя бе пуснала фотос с него, само че грижливо бе скрила лицето му. Плеймейтката показа през 2020 година, когато роди близнаците Ивиан и Йаник, на която Христов носи бебешките кошчета. Фотосът обаче е в тил. В края на 2021 на бял свят се появи и третото им дете – Ириан. Очевидно и трите им отрочета носят неговото име.

 

За сметка на това Христов има фотоси с Вълчо Арабаджиев, който през 2018 година бе арестуван при профилирана акция в хотелите на татко му – Ветко Арабаджиев. Очевидно двамата са много близки другари.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР