След като в продължение на две години и половина Мария

...
След като в продължение на две години и половина Мария
Коментари Харесай

Мария Илиева най-накрая показа дъщеря си

След като в продължение на две години и половина Мария Илиева кри щерка си София от медиите, тя най-сетне се престраши да покаже лицето й. Използва като мотив 46-я си рожден ден, който означи предишния петък. Певицата показа фотография с празничната торта и двете й деца, които духат свещите дружно с нея.

 

Според мнозина дребната София наподобява значително на майка си с тази разлика, че косата й е по-светла от нейната – като тази на татко й Александър Междуречки. Фотосът, оповестен от звездата е извънредно благ и демонстрира сплотено и щастливо семейство. Вероятно ще се запитате за какво половинката й Междуречки липсва. Вероятната причина за това е, че той не престава да се крие от медиите, въпреки да не се отделя и за момент от обичаната си. той а съпровожда освен по време на участията й, а и на събития, само че отхвърля да застане пред камери или пък да покаже своя фотография в общественото пространство.

Това е и повода, заради която из медиите му се тиражира доста остарял негов фотос, който надалеч не го показва в най-хубавата му светлина. Очевидно обаче предприемачът не е суетлив, а и не държи всички да го познават и харесват. Няма да е неприятно въпреки всичко да се покаже най-малко един път до майката на детето си.

Не е изключено точно той да е бил повода Мария да крие толкова дълго време щерка си от необятната общност, поради обстоятелството, че в никакъв случай не е имала проблем да демонстрира сина си, който е от предходната й връзка. Това навежда на мисълта, че за нея публичността не е проблем, само че мъжът й избира да се крие зад анонимността.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария Илиева Александър Междуречки дъщеря син София
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР