След като в предишните дни Купа Дейвис“ представляваше само мачовете

...
След като в предишните дни Купа Дейвис“ представляваше само мачовете
Коментари Харесай

Купа Дейвис и Андреев – Тийм: Коментирайте днешните мачове


След като в предходните дни Купа „ Дейвис “ представляваше единствено мачовете от групите, които оформят финалистите в шампионата, през днешния ден листата с дуели нараства и в него попада конфликта на България с Южна Африка от Световна група II.

Серията ще стартира с мач сред Димитър Кузманов и Лейтън Крондже, който няма ранкинг в класирането на ATP. Мачът в София е с начален час 12:00, а мястото на осъществяване е Българския народен тенис център в Борисовата градина.

След това Александър Зверев ще излезе на корта против Филип Хенинг (№1310).

В групите, които предхождат финалите Германия и Белгия стартират в 15:00, а по-късно предстоят и дуелите Италия – Аржентина, Англия – Нидерландия и Испания – Канада.

Междувременно чакаме и различен огромен български мач – Адриан Андреев се изправя против Доминик Тийм на четвъртфиналите на Чалънджър шампионата в Рен. Третата ни ракета ще опита да надгради над триумфа си над №95 в света Юго Грение с успех над някогашния №3 и първенец от US Open ’20.

Мачът е финален в програмата във Франция и едва ли ще стартира преди 21:30.

Продължават и борбите в Ченай, където Южени Бушар и Линда Фрухвиртова към момента са в схемата. В Порторож през днешния ден ще можем да гледаме Беатрис Хадад Мая, Елена Рибакина и Катерина Синякова.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР