След като в понеделник стане ясна оценката за работата на

...
След като в понеделник стане ясна оценката за работата на
Коментари Харесай

Борисов във Варна: След оценката на министрите ГЕРБ ще води разговори по меморандума

След като в понеделник стане ясна оценката за работата на министрите, ГЕРБ ще стартира да води диалози по меморандума, препоръчан от Политическа партия – Демократична България. Това сподели през днешния ден във Варна водачът на партията Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Надявам се, че когато Мария Габриел и Николай Денков успокоят ситуацията, създадат обзор на министрите и да дойдат да забележим доклада за министрите, тогава ние ще им сложим нашите условия - кои ние не можем да подкрепим, тъй като нашите гласоподаватели ще ни питат за какво. След понеделник, когато забележим оценките на министрите, ще приказваме за състава на Министерски съвет. Там диалогът не е единствено за външния министър, а оценка на всички министри, съобщи водачът на ГЕРБ.
Той разяснява, че следи деликатно политическите процеси и следи по какъв начин майсторски водачите на другите партии играят политическата си игра.

По думите му ГЕРБ майсторски са ориентирани да се концентрират върху това кой ще бъде външен министър като в това време Политическа партия – Демократична България се готвят да запазят всички министри и тихомълком сменят ръководители на организации и регулатори. Всичко това приказва за преяждане с власт.

Борисов уточни, че не са основателни терзанията, че без техен външен министър Политическа партия – Демократична България няма да са показани на открито, тъй като на процедура техни министри вземат участие в разнообразни външни срещи. Лидерът на ГЕРБ не разяснява работата на министрите. Той единствено напомни за корупционния скандал в спортното министерство и съобщи, че е още няма нищо изпратено за Украйна, а в това време се дава добра оценка на военния министър.

Отиването на предварителни избори няма да докара до нищо ново и не е положително за страната, счита Борисов. Той е безапелационен, че ГЕРБ няма да приема покорно всички условия на Политическа партия – Демократична България.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР