След като в петък накара варненската публика да скандира Лили,

...
След като в петък накара варненската публика да скандира Лили,
Коментари Харесай

Турнето на Лили Иванова тази вечер гостува в Летния театър на Бургас

След като в петък накара варненската аудитория да скандира " Лили, обичаме те! ", Лили Иванова излиза довечера пред своите фенове в Летния спектакъл на Бургас. Преди броени дни в обществените мрежи от екипа ѝ оповестиха, че потенциалът на местоположението е разпродаден, което значи, че в морския град певицата ще посрещнат близо 2000 души аудитория.

Концертът е част от националното турне, което тя реализира с музиканти от LI Orchestra: Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и трио LaTiDa.

Според оповестената от нейния екип информация тази година в програмата си Лили Иванова включва няколко нови песни, както и обичаните за нейните фенове композиции с нови аранжименти, които разнообразяват и обновяват репертоара.

При последния си концерт в Бургас през 2023 година певицата съобщи, че е щастлива да е в града, в който е роден композиторът Тончо Русев, а публиката я посрещна и изпрати на крайници и с нестихващи овации.

След Бургас турнето ще продължи на 12 септември в Пловдив. След това то ще има спирки още в: Стара Загора - на 14 септември, в Плевен - на 16 септември, в Смолян - на 12 октомври, в Кърджали - на 13 октомври, в Пазарджик - на 15 октомври, във Враца - на 18 октомври, Перник - 19 октомври, в Панагюрище - на 14 ноември, в Кюстендил - на 18 ноември, в Сандански - на 20 ноември.

Финал на турнето, на което Българска телеграфна организация е медиен сътрудник, ще сложи концерт в " Арена София " на 14 декември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР