След като в първия ден от живота на кабинета през

...
След като в първия ден от живота на кабинета през
Коментари Харесай

3 месеца след раждането на некоалицията Денков все още няма доверие на ГЕРБ

След като в първия ден от живота на кабинета през месец юни министър-председателят Николай Денков съобщи, че няма доверие на сътрудниците, крепящи също държавното управление - ГЕРБ, явно и в този момент, три месеца след тази дата, обстановката е непроменена . Това стана ясно от коментар на Денков на въпрос на News.bg.

" Най-важните задания, които имаме да свършим дружно с хората, които поддържаха държавното управление, към момента предстоят - това е смяната в Конституцията, в антикорупционния закон, цялостната правосъдна промяна. Имаме тежки задания, които би трябвало да осъществим и по закона на енергетиката, териториалните проекти. Всичко това са тежки задания, които предстоят. И когато минат те, тогава мога да кажа, че си имаме доверие ", отговори ни той.

Денков акцентира - постоянно е бил сдържан оптимист . " Докато мога да си правя работата, ще бъдат подобен. "

А постоянна ли е " некоалицията "?

" Нашата работа в кабинета е да си изпълняваме управническата стратегия . Дали е устойчиво или е несигурно ръководството, зависи от полемиката вътре в Народното събрание. Това, което мога да кажа, е, че съм благополучен с хората, които вземат участие в кабинета. Всеки от тях е специалист, всеки от тях е отдаден на работата, която желае да свърши. От наша страна всичко е устойчиво. "

Денков разяснява и показаната от съпредседателя на " Промяната " Кирил Петков по-рано през днешния ден ударна законодателна стратегия, която да бъде призната преди локалните избори и да отключи вторя транш на парите от Плана за възобновяване.

" По отношение на целите няма нещо ново. Има тежка законодателна стратегия, която сме дефинирали дружно с Народното събрание, уповавам се всеки ден да бъдат одобрявани закони, с цел да успеем да наваксаме закъснение, което беше с години. "
 ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи се схванаха за топ целите до локалните избори
ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи се схванаха за топ целите до локалните избори

Общо законите, влизащи в признатата законодателна стратегия сред трите партии, крепящи кабинета, са 13
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР