След като в първата седмица на Биг Брадър Most Wanted“

...
След като в първата седмица на Биг Брадър Most Wanted“
Коментари Харесай

Тотален обрат! Хванаха Динко в леглото на Луна. Тя го гали и пита: Влюбен ли си в мен?

След като в първата седмица на „ Биг Брадър Most Wanted “ феновете всеобщо бяха отвратени от експанзията, вулгаризмите и алкохолизирането на съквартирантите, кукловодите в Нови хан незабавно започнаха задача „ Чист имидж “!

Още в първите часове под един покрив Луна и Динко Вълев крепко преплетоха шпагите, влязоха в злокобни кавги, а обидите, които си разменят каруцарите, бледнеят пред тези, които се споделиха един на различен чалга певицата и Ловеца на бежанци.

За да смекчат нападателната конюнктура и най-малко малко са изчистят имиджа на психарското предаване, сценаристите смениха тактиката и вкараха в роля Динко Вълев. От зложелател на Луна, върху която се изписа голяма доза зрителски хейт, ямболлията внезапно се трансформира в почитател №1 на госпожица Йорданова. На Вълев му бе предоставена задача да обгрижва досегашната си врагиня, по отношение на която внезапно Динко омекна като памук.

Като част от ролята му, Динко бе инструктиран да показва изключителни благосклонности и джентълменско връзки към Луна. То не бе пробуждане, то не бе закуска с чайче, то не бе бяла роза за досегашната му най-омразна съквартирантка.

Луна даже го пусна до леглото си, дори го погали гальовни по главата. Динко направи опит да се вмъкне и в банята, до момента в който русокоската си взимаше душ, само че най-малко това бе спестено на драгия фен. За похлупак Вълев даже се обърна към певичака с „ Бонбоно, ей, каква си, по какъв начин няма да станеш президент, ти си напряко за Брюксел, бе “ и я намачка в обятията си, написа Пик.

Епизодичните свалки изтраяха прекомерно вратко време и незабавно пролича, че всичко е по сюжети, та свадите краткотрайно да бъдат забравени. За да не се оставя неверно усещане и да дават мотив на медиите да спекулират по тематиката, Луна, която показа, че е обвързана, персонално се погрижи въпросът да бъде обяснен. „ Ти имаш ли някаква благосклонност към мен? Не си влюбен в мен, нали? “, запита сякаш несъзнателно тя своя почитател.

На което съквартирантът й отвърна с „ Не, не виждам като полов сътрудник на теб, като сестричка си ми! “, а думите, които певицата добави, са повече от озадачаващи: „ Ти си симпатично момче, с нищо не ме дразниш! “. И то единствено дни, откакто щеше да го изяде с парцалите в двора…


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР