След като в началото на 2019 г. Кейт Бекинсейл и

...
След като в началото на 2019 г. Кейт Бекинсейл и
Коментари Харесай

Мъжете говорят: защо по-младите от тях си падат по по-зрели жени

След като при започване на 2019 година Кейт Бекинсейл и Пийт Дейвидсън станаха следващата двойка звезди с огромна разлика във възрастта , и то в интерес на комика, в публичното пространство още веднъж се заприказва за този вид връзки.

Самият Пийт призна, че не схваща „ лудият интерес “ към връзката му, а 20-годишната разлика в годините им не ги тормози. Е, двамата се разделиха след няколко месеца, само че пък има и сполучливи образци като Джейсън Момоа и Лиза Боне , която е с 12 години по-възрастна от брачна половинка си. Двойката обаче има две деца и продължава да бъде щастлива дружно.

 Джейсън Момоа Getty

И в двата случая обаче връзките по-голяма жена – по-млад мъж е тематика, която си коства да бъде прегледана поради обществената настройка към сходни връзки.

За разлика от обстановката по-възрастен мъж – по-млада жена, която се счита за по-приемлива, в противоположния случай двойката нормално си печели неразбиране, а ние ставаме очевидци на следващия двоен стандарт.

В отговор на това писателките Фелиша Брингс и Сюзан Уинтър интервюират над 200 мъже, с цел да открият какво ги притегля в edna по-голяма от тях жена . Резултатите издават в книгата „ По-възрастни дами, по-млади мъже: нови благоприятни условия за обич и романтика “ .

Признанията, оповестени в уеб страницата на американското телевизионно предаване “Today”, съставляват преобладаваща част от мненията на мъжете. Някои от тях споделят, че не са търсили по-възрастна от тях жена съзнателно, а други показват съответни качества на по-зрелите дами, поради които ги избират.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР