След като в края на юни на бял свят се

...
След като в края на юни на бял свят се
Коментари Харесай

Две седмици след раждането на бебе номер 4 семейство Гущерови на романтично бягство

След като в края на юни на бял свят се появи четвъртото дете в фамилията на Светлана и Християн Гущерови, пристигна време родителите да се насладят на малко време без децата. А мотивът бе рождения ден на щастливият баща Християн.

Двамата влюбени се насочиха на сантиментално бягство край брега на морето, като до този миг не е ясно дали са на родна земя или в чужбина.

A eто и какво написа самата Светлана в своя Инстаграм профил: " Честит Рожден Ден, обич! Днес е твоят ден! Безкрайно щастлива съм, че посрещаме празника ти един до друг, сърце до сърце. Но съм и безпределно признателна - и на ориста, и на теб, че край нас звънтят четири медени гласчета.
Бъди все по този начин моят любящ брачен партньор, моят най-хубав другар, моята половинка и най-много - прелестен татко на нашите деца. В положително или зло - постоянно дружно! И ръка за ръка! Обичам те ❤️ "

Припомняме ви, че Светлана и Християн станаха семейство през 2018 година До момента имат 4 деца, като тази година отпразнуваха и своята дървена женитба.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР