След като в края на януари двукратният победител в Биг

...
След като в края на януари двукратният победител в Биг
Коментари Харесай

Джино Бианкалана остави всички без думи с грижите за дъщеря си

След като в края на януари двукратният победител в „ Биг Брадър “ Джино Бианкалана стана татко, той кръсти щерка си.

 

Бебето скоро навърши 40 дни и родителите й означиха събитието с обичайния обред – разчупване на обредна погача. Майката Кристиана Канева събра близо 50 приятелки и родственици, които да орисат новороденото й. От оповестените в мрежата фотоси излиза наяве, че момиченцето носи името Данаила.

 

Джино освен е благополучен, а е горделив татко на дребната Данаила. Той е безапелационен, че страстите, които е изпитвал към предходните дами в живота му, не могат да се сравнят с това, което изпитва към Кристиана и щерка си Данаила. Джино в никакъв случай не е крил, че възнамерява брак, само че изчакваше и половинката му да узрее за това.

 

За благополучие множеството несполуки в живота на Джино към този момент са зад тила му. Откакто се залюби с Канева, той е спокоен и удовлетворен, а връзката им върви без спънки. Когато разбрал, че ще става татко, бил на седмото небе от благополучие. Лекарите объркали пола на бебето и изначало двойката били уверени, че чакат наследник. Не останали обаче разочаровани от истината и в този момент са доста удовлетворени, че имат дъщеричка. Планират и още едно дете след няколко години, а Джино се майтапи, че ще карат до момче.

 

За изненада на всички, той се оправя с грижите за новороденото, като че ли цялостен живот е правил това. Не се тормози да къпе щерка си, нито пък да й сменя памперсите. Благодарен е и на бабите, които по думите му, са доста дружелюбни и им оказват помощ безрезервно.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кристиана Канева дъщеря Джино Бианкалана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР