След като в края на месец март т.г. Андреа зарадва

...
След като в края на месец март т.г. Андреа зарадва
Коментари Харесай

Андреа за Кубрат: Само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг" си има сериозни гаджета

След като в края на месец март т.г. Андреа зарадва феновете си с новината, че с Кубрат Пулев още веднъж са дружно (факт, който тогава хастари с настояща фотография от стрелбище, показваща по какъв начин той я учи по какъв начин да борави със снайпер), а при започване на април даже загатна, че е бременна от боксьора, в този момент певицата още веднъж изненада обществеността с следващия поврат в връзките ѝ със спортиста.
И както немският мъдрец Георг Хегел в миналото е споделил - историята има навика се повтаря. Оказва се, че двамата наново са поставили завършек на връзката си, само че за разлика от първата им разлъка през юли м.г., когато русокоската само разгласи решението им, без да обясни аргументите за него, този път Андреа написа дълга обява, предоставяйки на своите почитатели в обществената мрежа пояснение за случилото се.

Преди ден Теодора, както е същинското ѝ име, качи в персоналната си Инстаграм страница архивна фотография с Кубрат, на която тя се намира в обятията му, а в посланието, съпътстващо фрагмента, разкри, че той неведнъж ѝ е изневерявал.

" След 13-годишна връзка, може би е " обикновено ", да изневериш на индивида до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони... Това евентуално е другата ценностна система и морал сред хората! Лично за себе си бих споделила, че в никакъв случай не бих го направила, бих прекратила непосредствено и изрично връзките си с мъжа до мен! Явно държанието и правилата ми са " по-мъжки " от тези на много " смели " мъже! В моя случай, за жалост аз се подведох, че познавам добре половинката си, само че се оказа, че единствено аз в дребна България не съм знаела, че " бъдещият ми брачен партньор " си има съществени гаджета ", написа изпълнителката.

" Знам, че пъклен доста дами са минали през това, което занапред ще преминавам аз, сигурно не се окайвам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от обстановката, екстрахирам нейните изгоди. Единственото нещо, което за мен ще остане необикновено е по какъв начин индивидът, до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, до момента в който ти самият си бил на върха, стига до своя пиков миг в кариерата си и злепоставя името ти пред близки, познати и непознати хора ", споделя попфолк звездата.

" Да оправдаваш себе си за какво си по отношение на дамата до теб с неистини от рода на " тя е болна ", " тя ще се самоубие ", " тя е унищожена ", " тя е луда ", " тя е на тежки медикаменти "... а в действителност да ѝ казваш " апелирам те, роди ми дете ", " бъди моя брачна половинка, стига с тази кариера "... Не бих споделила, че съм неуместно момиче, очевидно имах вяра в добротата или най-малко в това, че към момента има качествени и лоялни хора, само че се оказа обаче, че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и неистини! Успех! ", приключи Андреа.

Откровението ѝ в мрежата доближи до повече от 11 хиляди души, които харесаха нейната обявата. Подкрепа към Теодора засвидетелстваха нейни близки приятелки, като Моника Валериева, която сложи три сърца.

" Има една порода дами, които служат единствено за едно - да задоволяват нагона. Тях не ги демонстрират, позор ги е. Пред тях те са огромните мъже с дребните достолепия. Правят се на мощни и велики, а в действителност са жалки. Гледай им сеира, така и така са най-хубави в цирка ", написа Николета Лозанова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР