След като в края на 2017 година криптовалутите се превърнаха

...
След като в края на 2017 година криптовалутите се превърнаха
Коментари Харесай

Известните личности, които избраха криптовалутите и инвестираха в тях

След като в края на 2017 година криптовалутите се трансфораха в същинска фикс идея, то през миналата те бяха надалеч от фокуса на огромната аудитория. Малък взор обратно напомня по какъв начин преди година и малко скокът в цената на bitcoin докара до милиони транзакции за закупуването на цифрови пари.

Към днешна дата редица известни персони също имат вложения в криптовалути, написа Business Insider. Ето и част от тях:

Бил Гейтс

Въпреки че напоследък създателят на Microsoft имаше резервирани изявления във връзка с bitcoin, той е измежду известните персони, вложили част от положението си в криптовалути.

Гуинет Полтроу

Освен известна актриса Полтроу е известна със своя начин на живот уеб страница Goop. Тя обаче има още редица други бизнес инициативи. Едно от тях е обвързвано с това, че тя е лице на платформата за цифрови bitcoin портфейли Abra.

Парис Хилтън

Богатата наследничка не един път разяснява през есента на 2017 година, че възнамерява да се включи в така наречен първично предложение на монети (ICO) на неособено известните LydianCoin.

Снуп Дог

През 2013 година рапърът продава своите албуми против bitcoin - по-точно против 0,3 bitcoin-а. Не се знае какъв брой тъкмо бройки са били купени тогава, само че съгласно цената на криптовалутата през днешния ден, един брой би коствал групо 1000 $.

Ащън Кътчър

Кътчър има лична капиталова компания - A-Grade. Освен това той има присъединяване в старт-ъпът за залагания UnikoinGold, които има и лична криптовалута - Unikrn. Също по този начин артистът влага в Uber и Airbnb.

Мадона

Музикалната икона Мадона, дружно с Бил Гейтс, е една от обществените персони, които пазят концепцията какъв брой лесни и сигурни са заплащанията с криптовалути. През предходната година тя взе участие в онлайн акция за набиране на средства за благотворителната й организация Raising Malawi foundation дружно с Фейсбук и Ripple. /money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР