След като управляващите, в лицето на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, поведоха

...
След като управляващите, в лицето на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, поведоха
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов, ИТН: Бракът по сметка между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ може да се окаже много стабилен

След като ръководещите, в лицето на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, поведоха диалог с Делян Пеевски, това значи, че за ръководещата коалиция няма проблем да се коалира и с Движение за права и свободи по дадени тематики. Те явно нямат проблем и да договарят с този договарящ. Това сподели в студиото на Euronews Primetime депутатът от „ ИТН “ проф. Андрей Чорбанов.
Стори ни се напълно разумно Делян Пеевски, като човек, който договаря по отношение на конституционните промени, да бъде в Конституционната комисия. Той е законно определен народен представител, а измененията в Конституцията, импортирани от Движение за права и свободи носят неговото име. Ние от Има Такъв Народ не сме в ролята на съд, който да дефинира кое е редно и кое – не. Независимо дали ни харесва или не – той е народен представител.
Не са ни поканили за диалози за промени в Конституцията и това е една от аргументите ние да подкрепим Делян Пеевски за присъединяване в тази комисия, означи проф. Чорбанов. Фактът, че те поканиха първо точно Движение за права и свободи на тези диалози беше доста индикативен. Ние обаче към момента нямаме покана за подобен спор. Надявам се да стигнем до някаква обща концепция за конституционни промени, която да бъде потребна за обществото, добави той.

Бракът по сметка постоянно се оказва доста постоянен. Аз считам, че в този случай той може да продължи много дълго, разяснява продължителността на живота на този кабинет Андрей Чорбанов. Връзката, напълно разумно, идва както от желанието за правосъдна промяна, по този начин и от нашите европартньори, както и сътрудниците ни от НАТО, тъй че има както външен, по този начин и вътрешен напън за това този „ брак “ да бъде резистентен, означи още той.

Цялото изявление вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР