След като упорито отричаше да има рак на гърлото и

...
След като упорито отричаше да има рак на гърлото и
Коментари Харесай

Вал Килмър се бори с рак на гърлото

След като настойчиво отхвърляше да има рак на гърлото и да се лекува от подлата болест, Вал Килмър най-сетне призна и в този момент намерено приказва за болестта. В изявление за специфичното тематично издание Hollywood Legacies на The Hollywood Reporter той споделя за двегодишната си борба с заболяването и по какъв начин тя го е трансформирала.

„ Преди това бях доста сериозен, прекомерно сериозен по отношение на всичко. Много се ядосвах за неща като Оскарите и признанието, които по този начин и не ми се случваха. Исках да имам повече Оскари от който и да е различен. В тази връзка Мерил Стрийп несъмнено се усеща ужасно. Би трябвало да е прелестно като знае, че всички я обичат. Защото в последна сметка всичко това опира до обич “, разяснява Килмър.

Той разкрива, че макар принадлежността му към сектата Християнска просвета, която не разрешава на членовете си да се лекуват и в общи линии разчитат единствено на вярата си, с цел да оздравеят, се е подложил на химиотерапия и се е лекувал по стандартния метод.

Благодарение на Християнската просвета обаче е претърпял душевен и прочувствено тази двугодишна борба с рака. А направената му трахеотомия е трансформирала изцяло гласа му и изпитва компликации при поемането на въздух.

За материала в броя той се е снимал с двете си деца – Джак и Мерцедес. В изданието има изявленията и фотосесии с още няколко холивудски клана и техните наследници.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР