След като Uniswap (UNI) обяви плана за UniswapX на 17

...
След като Uniswap (UNI) обяви плана за UniswapX на 17
Коментари Харесай

Искате ли да имате успех в крипто през 2023 г.? Вижте Uniswap , NEAR Protocol и VC Spectra

След като Uniswap (UNI) разгласи проекта за UniswapX на 17 юли 2023 година, цената на токена внезапно се увеличи, само че от този момент тя се намали в мечия пазар. 

От друга страна, Near Protocol (NEAR) изпитва усложнения макар растежа на своята блокчейн операционна система. При подобен сюжет VC Spectra (SPCT) , със своя действителен случай на потребление, се трансформира в най-големия печеливш в мечия пазар.  

Въпреки това анализаторите избраха Uniswap (UNI), Near Protocol (NEAR) и VC Spectra (SPCT) за най-хубавите крипто токени. Нека разберем за какво.  

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Цената на Uniswap (UNI) продължава да се намалява, откакто стартира да се търгува на BASE

Хейдън Адамс , създателят на Uniswap (UNI), в обява в блога си от 17 юли 2023 година разгласи проектите за UniswapX. Неразделна част от UniswapX ще бъдат суаповете без газ , суаповете сред веригите без газ и по-доброто ценообразуване .



  Тъй като крипто пазарите се покачиха след решението на SEC против XRP от 13 юли, цената на Uniswap също означи растеж. В комбиниране с оповестяването на UniswapX, цената на Uniswap се увеличи с 27.1% сред 13 юли и 2 август.  

На 8 август Uniswap (UNI) стартира да действа в мрежата BASE . Но защото крипто пазарите се сринаха през идващите седмици, Uniswap (UNI) също стана очевидец на срив. Монетата Uniswap (UNI) се намали с 27.5% от своя връх на 2 август от $6.65 и на 29 август се търгуваше за $4.82 .

Въпреки дъмпинга, специалистите направиха позитивна прогноза за цената на Uniswap заради растежа на DeFi. Те я поставха в листата на най-хубавите криптовалути за покупка.  

Near Protocol (NEAR) се срутва след юлския скок дружно с крипто пазарите

Решението на SEC против XRP на 13 юли 2023 година пристигна като солиден катализатор, който тласна крипто пазарите нагоре. Near Protocol (NEAR) също стана очевидец на скок от $1.32 на 13 юли до $1.57 на 14 юли.  

Но от този момент насам еуфорията избледня и Near Protocol (NEAR) се оказа мечи настроена дружно с целия пазар.  

На 17 август Router Protocol интегрира Near Protocol (NEAR) в своята тестова мрежа Mandara . Tokenproof се причисли към Near Protocol (NEAR) на 22 август, а на същия ден беше разгласен NEAR Digital Collective .  

Тези известия не съумяха да спрат спада на цената на NEAR. Near Protocol (NEAR) се намали с 22% от върха на 14 юли и на 29 август се търгуваше за $1.23 .

Тъй като Near Protocol (NEAR) работи за разрастването на своята блокчейн операционна система, специалистите са оптимистично настроени към токена NEAR.  

VC Spectra (SPCT) се издига с глава и плещи над най-хубавите алткойни

С цел да революционизира финтех промишлеността , VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, платформа за ръководство на активи и търговия. Тя е построена върху мрежата на Биткойн и демократизира процеса на вложение в най-хубавите нови ICO и DeFi компании.  

VC Spectra (SPCT) има за цел да опрости криптовалутите за начинаещите, като направи капиталовия развой елементарен. VC Spectra (SPCT) прави н амаляване на риска посредством хеджиране и диверсификация на портфейла , с цел да отбрани средствата и облагите.

Платформата VC Spectra има собствен личен токен за ръководство SPCT . Токенът е дефлационен, с механизъм за изгаряне , който понижава циркулиращото му предложение с времето.  

VC Spectra организира Етап 3 на обществената предварителна продажба на  SPCT токена . Цената на токена е $0.025 за SPCT на стадий 3. Тази цена съставлява нарастване с 212.5% по отношение на цената на Етап 1 и нарастване със 127.27% по отношение на цената на Етап 2 .  

В края на предварителните продажби, когато VC Spectra (SPCT) доближи $0.08 за токен, възвръщаемостта на вложенията ще бъде 220% .  

Тези облаги на VC Spectra (SPCT) са още преди тя да бъде записана на някоя борса. В резултат на това VC Spectra (SPCT) е сложена дружно с Uniswap (UNI) и Near Protocol (NEAR) като най-хубавите криптовалути, в които да инвестирате.  

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Важно : Тази публикация се дава единствено с осведомителна цел и не е предопределена за капиталов съвет. Съдържанието не съставлява рекомендация за покупка, продажба или държане на скъпи бумаги или финансови принадлежности. Читателите би трябвало да организират лични изследвания и да се съветват с финансови съветници, преди да вземат капиталови решения. Представената информация може да не е настояща и да се окаже остаряла.

С достъпа до и прочитането на тази публикация вие потвърждавате и се съгласявате с горното обявяване и отвод от отговорност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР