След като улица Пирин в центъра на Поморие почерня от

...
След като улица Пирин в центъра на Поморие почерня от
Коментари Харесай

Зрелищен арест в Поморие, шофьор на черно „Алфа Ромео” лежи по очи на тротоара

След като улица „ Пирин ” в центъра на Поморие почерня от качулки и автомати, полицейски патрул засече черно „ Алфа Ромео ” по основния път, свързващ новата със остарялата част на града. Водачът му е изваден брутално и прострян на тротоара пред бензиностанция, наоколо до манастира „ Св. Георги ”, оповестява " Флагман ".

Според очевидци, при ареста трима са били в автомобила, единият вместо да се подчини и непринудено да подаде ръце за белезници е блъснал нечовечен пестник в главата на служител на реда. Това е „ взривило” сътрудниците му. В момента двамата са ареста, а третият е прострян, с цел да бъде очевидец на претърсването на черната кола.

Спецоперацията против пресичането на пласьорите на дрога, подготвящите се подбор за сезона, ще обхване целия град до броени часове, допусна полицейски източник.

От ОД на МВР-Бургас отхвърлят информация за мащабите на акцията и по чие предписание текат обиските и претърсването. В 14:30 ч. профилирани елементи щурмуваха дома на една от знаковите фигури на ъндърграунда по Южното Черноморие – Христос Янулис, който е зет на Димитър Желязков – Очите . Още няма данни той да е изведен от вкъщи си с белезници. Претърсването у тях продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР