След като Уенбо Лян направи максимален брейк от 147 точки

...
След като Уенбо Лян направи максимален брейк от 147 точки
Коментари Харесай

Втори максимален брейк от 147 точки за снукър сезона!

След като Уенбо Лян направи оптимален брейк от 147 точки в Откритото състезание на Англия по снукър преди към две седмици, в този момент феновете в Китай видяха втора такава магическа серия през сегашния сезон 2017/18. Един от най-постоянните играчи през акцията и явно напредващ занаятчия на щеката Кайрън Уилсън направи мечтания за всеки брейк в десетия фрейм на дуела си от 1/16-финалите на Международния шампионат в Дакин против Мартин Гулд.

Maximummmmm for The Warrior @KyrenWilson #snooker #InternationalChamps pic.twitter.com/iNcBAmfpd4
— Phil Mudd (@MuddPhil) October 31, 2017
Със 147-мицата Воина направи резултата 5:5 и вкара дуела в съдбоносен 11-и фрейм, а за съвършената серия ще получи “само” 5 хиляди паунда, плюс вероятно 3 хиляди за максимален брейк в шампионата, в случай че никой не повтори страхотното достижение. 133-ият най-много в историята донесе на Уилсън доста по-малко, в сравнение с 132-ият на Уенбо Лян, тъй като паричният бонус се натрупа от шампионат на шампионат, като надлежно китаецът прибра 40 хиляди паунда и премията се “рестартира” за Международния шампионат, ставайки още веднъж началните 5 000.

Kyren Wilson’s maximum break just now seemed to be greeted with zero applause. Either the audience are hard to please or there isn’t one.
— Neal Foulds (@fouldsy147) October 31, 2017
За страдание, оптималният брейк евентуално ще остане " на мрачно " от необятната аудитория, тъй като не бе изработен на телевизионна маса, а коментаторът на " Евроспорт " и някогашен състезател Нийл Фулдс осведоми в " Туитър ", че даже е нямало аудитория в залата на мача сред Уилсън и Гулд.

Максималният брейк бе утехата на Уилсън в мача, тъй като той загуби дуела с 5:6, макар че бе повел с 4:0, като Гулд направи впечатляващ поврат с високи серии от 104, 91, 128 и 70 точки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР