След като удари дъното, ограбвайки храма "Света Богородица" в приюта

...
След като удари дъното, ограбвайки храма "Света Богородица" в приюта
Коментари Харесай

След страшното падение: Веско Шулев се покри вдън земя, проблемите му се задълбочават

След като удари дъното, ограбвайки храма "Света Богородица " в приюта на отец Иван, Веселин Шулев потъна вдън земя. Днес кореспондент на Burgas24.bg неколкократно опита да се свърже с именития пазач от славното минало на бургаския футбол, само че безрезултатно.

Телефонът му е изключен от 1-и ноември. Негови близки разкриха извънредно за нашите читатели, че съществени персонални проблеми са тласнали някогашния треньор да напусне Бургас. Освен залитането по хазарта, което не е от през днешния ден или през вчерашния ден, черните краски на неговото проваляне се допълват и от случаи на домашно принуждение. В момента полиция търси футболната легенда на Бургас. Следите му се губят някъде в родния му град Дупница.

Припомняме, че кражбата е осъществена точно на Димитровден. Шулев работи професионално, тъй че никой да не допусна, че прави закононарушение. Всичко това продължава 20 минути. От записите се вижда, че сега в който някой от посетителите на храма огледа към него, мъжът стартира да се кръсти и да се държи като елементарен мирянин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР