След като тя почина в болница в Сиатъл през септември

...
След като тя почина в болница в Сиатъл през септември
Коментари Харесай

Апел за намиране на семейството и приятелите на Летиция Маккел, която остави £376 000 на две шотландски библиотеки

След като тя умря в болница в Сиатъл през септември 2001 година на 81 години, библиотеката Motherwell и Централната библиотека на Ийст Килбрайд получиха по £188 000.

Съветът на Южен Ланаркшър употребява парите за възобновяване на постройката East Kilbride, което включва ремонт на тавана и ново LED осветяване.

В Мадъруел работата по обновяването, финансирана от дарението на госпожа Маккел, е към довеждане докрай – с шефове на Съвета на Северен Ланаркшир, поканили нейното семейство и другари на гала, с цел да споделят паметта й.

Ръсел Браун, управител на библиотеката на общността, сподели: „ Благодарение на великодушния принос на госпожа Маккел успяхме да създадем ново креативно и занаятчийско пространство в границите на оборудването.

„ Letitia McKell MakerSpace е последната част от петгодишен план за преустрояване в Motherwell Library, който също по този начин включва цялостна промяна на покрива и рендиране на постройката, цялостно наново окабеляване и повсеместен редизайн както на приземния, по този начин и на първ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР