След като цял сезон Фиорентина се представяше добре и бе

...
След като цял сезон Фиорентина се представяше добре и бе
Коментари Харесай

Във Фиорентина може и да изтърват Европа

След като цялостен сезон Фиорентина се представяше добре и бе приятната изненада в Серия А, внезапно отборът изпусна парата и стартира да играе доста едва. Ако „ виолетовите “ изтърван европейските шампионати, могат да се сърдят само на себе си, а в една част от акцията изглеждаше, че съставът от Флоренция даже е кадърен да гони довеждане докрай в топ 4 в края на сезона.

Няколко неубедителни мача обаче хвърлиха много сериозна сянка върху представянето на „ Ла виола “, а против Сампдория Фиорентина още веднъж разочарова. Тежкото проваляне с 1:4, което позволиха футболистите на Винченцо Италиано, сложи под сериозна въпросителна присъединяване им в Европа. Сега, отборът ще би трябвало да търси наложителен триумф при семейството против Ювентус в последния кръг, в случай че желае да е изцяло спокоен за европейското си присъединяване.

Все отново, съгласно Италиано, няма мотиви за терзание и суматоха. Бившият ментор на Специя е убеден, че неговият тим ще откри място в Европа, като той даже си пожела, присъединяване във втората по мощ конкуренция на остарелия континент, шампионата Лига Европа.

„ Не желая незабавно да се вкарва в тима ми терзание и суматоха. Няма смисъл от такива неща, а аз в действителност имам вяра, че ще стигнем най-малко до Лигата на конференциите. Да, хората приказват какъв брой добре сме играли по какъв начин сме изпуснали своя късмет за нещо по-значимо и минимум, 5-ото място в класирането, само че обстановката е такава ".

"Да, признавам, че в последните няколко мача нищо не ни се получава и може би в действителност изтървахме момента, когато трябваше да натиснем най-вече. В края на сезона просто ни трябваха още няколко точки, с цел да сме изцяло спокойни за Лига Европа. Сами направихме нещата сложни за нас, а загубата от Сампдория още повече утежни ситуацията ни ".

"Аз обаче съм оптимист и имам вяра, че против Ювентус ще покажем на какво сме способни. Ще играем вкъщи, почитателите ще ни поддържат, само че сме длъжни да спечелим. Смятам че, ще стигнем до Европа, въпреки и да можеше да е доста по-лесно и от дълго време да сме си свършили работата “, разяснява Италиано

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР