След като толкова дълго време сме се опитвали да разберем

...
След като толкова дълго време сме се опитвали да разберем
Коментари Харесай

Оралната любов като белег на взаимоотношенията

След като толкоз дълго време сме се опитвали да разберем какво желае една жена, взехме решение да се обърнем и към мъжката публика, с цел да вникнем в екзистинциалните и ежедневни проблеми и трепети на изчезващия мъж, оня, за който дамите реват по през целия ден във конгреси и въздишат, написа Men.bg.

И до момента в който те сънуват Освалдо Риос, ние взехме решение да се фокусираме върху надалеч по-елементарните и вероятни мъжки прекарвания.

Какво желае един мъж, с изключение на опцията да бръкне в панталона на 22-годишна бамбина, когато стане на 66? Точно по този начин, желае да даде своя инструмент за една дяволска симфония и по-късно да се надява, че дамата ще заспи. Не ни лиши изключително дълго време да разберем какво тъкмо е по този начин наречената свирка, дяволска флейта, гланциране на скиптера, целувката по жезъла и още други способи за наименоване, само че стигнахме до извода, че това е най-сигурният белег за определяне на положението на връзката. След къса среща с учените от Българска академия на науките, полови манияци и дами без сливици, успяхме да изградим следните стадии на една връзка, употребявайки единствено оралните женски похищения:



1. В началото беше единствено главичката

Разбира се, че има задоволително дами, които са подготвени да проявят степен на цялостния канибализъм, само че те не се срещат толкоз постоянно. В началото постоянно е единствено връхчето на меча, тъй като положителната остаряла неустановеност може да се прояви във всеки един миг. По някаква причина, всяко нежно създание стартира да се чуди какво ще си помислим в случай че форсира границата като Тръмп - Северна Корея. В името на науката, при тези свещени моменти даже не мислим, просто се радваме на чудото, след това приготвяме прием и така нататък Какво да се прави, рядко се случва!

Още по тематиката четете ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР