След като телевизия България 24 вече се управлява от нови

...
След като телевизия България 24 вече се управлява от нови
Коментари Харесай

България 24 тръгва ударно с известни водещи

След като телевизия България 24 към този момент се ръководи от нови лица, тя даде сериозна поръчка да се трансформира в една от водещите дискусионни медии у нас. Постепенно малкия екран обновява програмната си скица с нови и забавни излъчвания. Дългогодишните  публицисти проф. Петко Тодоров и Светослава Рудолф ще вършат две излъчвания – Хитове в Мрежата и Топ изявление. Първото ще е двучасово и ще бъде със събеседници и фенове, които ще могат онлайн да задават своите въпроси, във второто ще канят и гост-водещи. Бившият министър Красимир Каракачанов ще води седмично предаване за история и политика, озаглавено " България над всичко ". В " Телевизионен омбудсман " също ще дават отговор на въпроси на фенове. Негов продуцент е известния юрист Любомир Денев, а сюжетът е обвързван с проблемите на хората в правосъдната система.

 

Седмично предаване за проблеми и футуристични новости в света на колите " Авто маратон " ще е с водещ известния авто публицист Краси Панчев.

 

" Седмицата с Нина и Зий " е едночасово предаване, което ще разисква наболелите проблеми на хората, новости в правния свят, настоящите събития от седмицата с мнения на посетители, както и жива връзка от студиото в Калифорния. Водещи са американския продуцент, с български корени Зий Ребело, и юристът и публицист Нина Хамилтън, която е с 25-годишен стаж на водеща. Предаването ще се излъчва всяка неделя от 12:30 часа, а първи посетители в студиото ще са журналистът Стоян Тончев от liberta.bg, който ще разяснява спора в Украйна, решението на българското държавно управление за военната помощ, приемането на Македония в Европейски Съюз, както и подправените вести и медийната операция, и юристите Румяна Ченалова и Любомир Георгиев, които ще обиден рецесията с газа и допустимо ли е България да завоюва дело против Русия по отношение на подписания контракт за доставките на газ и нефт.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР