След като субсидията стана 1 лев, бе прието, че партиите

...
След като субсидията стана 1 лев, бе прието, че партиите
Коментари Харесай

Неплатените сметки на БСП - опит да се вкара смут за преизбирането на Радев?

След като дотацията стана 1 лев, бе признато, че партиите не дължат наем за пространствата, които употребяват, а единствено би трябвало да се заплащат парите за режийни разноски , със задна дата актуалният регионален шеф на София е начислил наем. Това разяснява пред бТВ Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия във връзка изнесените данни, че партията дължи 200 000 лева остарели отговорности поради

Проблемът не е единствено при Българска социалистическа партия, а и при други партии и ще бъде позволен по правосъден път, безапелационен бе Мирчев. Няма решение на съда, Българска социалистическа партия ще апелира, заяви той.

Казусът не е имотното недоразбиране, а дали хора, назначени от служебното държавно управление, и да попречат на избирането на претендента за президент Румен Радев, който Българска социалистическа партия поддържа, разясни Мирчев.
 Нинова към този момент вижда опция на Радев, предвижда по-трудна победа
Нинова към този момент вижда опция на Радев, предвижда по-трудна победа

И Анастас Герджиков, и Лозан Панов не са за подценяване, предизвестява водачът на Българска социалистическа партия

няма да са сполучливи, стоим зад претендентите Радев-Йотова, безапелационен е той. По думите му регионалният шеф не съблюдава наредбите на закона. Елементарен проблем, принудително се пробва да се вкара напрежение, заключи Стоян Мирчев.

Той разяснява и дейностите на левицата в този момент - разграничили се от ГЕРБ и Движение за права и свободи и се пробвали да беседват с новите партии. Мирчев даде обещание до началото на акцията Българска социалистическа партия да са подготвени с съответни стопански ограничения , които ще предложат на гласоподавателите.
 Българска социалистическа партия ще отбрани правата си по правосъден ред за наема на
Българска социалистическа партия ще отбрани правата си по правосъден ред за наема на " Позитано "

Отстраняването на регионалния шеф ще утвърди престижа на институциите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР