След като сценаристите на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e

...
След като сценаристите на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e
Коментари Харесай

Фолкпевица се подиграва със Слави и екипа му

След като сценаристите на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в направиха кавър на шлагера на Петра " Хищна хиена " и се подиграха с Лена Бориславова, в този момент пристигна и техния ред за насмешка и срам.

Напористата и млада фолк певица Тина се осмели да направи кавър на неговия шлагер " Едно ферари цвят червен " с много изменен и саркастичен към него текст. И даже отиде в неговата телевизия, с цел да му го изпее онлайн.

Тина написа собствен текст и направи кавър на известното " ферари цвят червен ", където осмя сценаристите с думите: " Кой ви прати тъкмо вас там в Народното събрание, вижте се по какъв начин се изложихте напълно, четиримата с картон червен, не ставате за парламент, не ставате даже за смехории. " При напевния удар на певицата Тина по сценаристите, те запяха: " Всичко се връща! И на нас ни се връща! "

Младата звезда на компания " Пайнер " се оказа много смела в решението си по този начин очевидно да посече главите на сценаристите на Слави, както и на самия него.

Ето и какво се пее в самата гавър ария: " Ако знаех единствено аз, кой ви прати тъкмо вас там, в Народното събрание... Имал Дългия каприз 'де що има сценарист - нещо да свърши! Филип, Драго, Сашо в тандем, заедно с Ивайло ги виж - по какъв начин се изложиха напълно!

Припев: Чет'римата с картон червен! Не ставате за парламент, не ставате даже за смехории! Разпрани дънки, цялостен цирк! От Смолян чак до Исперих сеира гледа ви човек! Нямаш ли си, Трифонов, нямаш ли си други, ти, да ни опра'ят? Балерините пусни, те са доста по-добри, ще те призная! Че със тия стана проблем - нещо май не се получИ, и се изложиха напълно! ", написа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР